Licitacija!

NEVEROVATNO - RONALDOVA TRAKA JE NAJSKUPLJA U ISTORIJI! Srbi daju 14.000.000 za pomoć malom Gavrilu!

Autor Dušan Ninković

Neverovatna borba za dragoceni predmet i ogromnu pomoć deaku koji boluje od teške bolesti.

Izvor: MN Press

Iznenadili smo se kada je cifra prešla milion, dva, tri ili pet, ali sada pričamo o daleko ozbiljnijoj sumi. Humanitarna aukcija za kapitensku traku koju je Kristijano Ronaldo bacio na travu stadiona Rajko Mitić se tek zahuktava, a mi već pričamo o ogromnim svotama novca.

Nešt posle 23:00, prvog dana aukcije, kapitenska traka koju je nosio jedan od najboljih fudbalera na svetu i najbolji igrač Portugala u istoriji te zemlje dostigla je cenu od preko 14.000.000 dinara!

Zvuči potpuno neverovatno!

Aukcija traje još dva dana i deset časova, pa se očekuje da cena za ovaj vredan suvenir nastavi da raste...

Poslednjih nekoliko ponuda davali su različiti kupci, pa se može zaključiti da je potražnja za ovim dragocenim suvenirom velika i da niko neće odstupiti tako lako.

Podsećamo, vatrogasac Đorđe Vukićević koji je prvi stigao do odbačene kapitenske trake poklonio je taj predmet u humanitarne svrhe. Zajedno sa kolegama iz brigade odlučio je da sve predmete koje dobije nakon utakmice donira za lečenje malog Gavrila Đurđevića.

Ovaj dečak boluje od spinalne mišićne atrofije, a lek za tu bolest je najskuplji na svetu. On košta dva i po miliona evra, a prikupljanje novca vremenski je ograničeno jer lek najbolje rezultate daje u ranoj fazi razvoja deteta.

O kapitenskoj traci slavnog Portugalca danas su pisali brojni svetski mediji, a aktuelne ponude možete pogledati OVDE.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.