STIŽE METALAC

PARTIZANU NE TREBA DA IZLAZIMO NA MEGDAN AKO TAKO GLEDAMO: Žarko Lazetić bi da iznenadi "svoje" - ZASTRAŠUJUĆI SU!

Autor Nebojša Marković

Strateg tima iz Gornjeg Milanovca ozbiljno hvali crno-bele.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana u subotu nastavljaju sa takmičenjem u Superligi u meču u kojem će pokušati da upišu 19. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima.

Crno-belima će na megdan poznat rival i poznato lice - Metalac i Žarko Lazetić.

Ekipa Metalca je u Gornjem Milanovcu u prvom delu sezone uspela da odigra nerešeno 1:1, a dva tima su se potom susrela i u Kupu Srbije, kada je Partizan slavio 1:0.

Na klupi Metalca sedi Žarko Lazetić, nekadašnji igrač Partizana i svojevremeno vršilac dužnosti trenera, pre nego što je na tu poziciju 2019. stigao Savo Milošević.

Stručnjak koji je za MONDO izjavio da radi kako bi bio trener Partizana, pred ovaj susret ima samo reči hvale za tim iz Humske.

"Partizan je u 'ludačkoj formi', u kakvoj nije bio u istoriji. Njihova statistika je zastrašujuća, imaju najboljeg trenera u Srbiji, čiji se pečat jasno vidi u igri. Ako bismo na osnovu svega toga unapred rasuđivali, mi ne bi trebalo ni da izlazimo na meč. Ali svaka je utakmica 11 na 11, svaka može da ode u sva tri pravca", rekao je Lazetić za klupski sajt.

Partizan će Metalac ugostiti u okviru 29. kola Superlige u subotu od 19.05 uz prenos na TV Arenasport.

"Komplimenti Partizanu, ali i mi smo u dobrom momentu, imamo svoje ambicije, kao i uvek. Igraćemo na sjajnom stadionu protiv vrhunske ekipe i trudićemo se da uživamo u svakom trenutku. Daćemo sve od sebe da pokušamo da pobedimo. Ako ne, čestitaćemo protivniku i nastaviti rad kako bismo u narednim mečevima realizovali maksimalne rezultate u našu korist", zaključio je Žarko Lazetić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.