Serija A?

LEPOTICA PRAVI PLANOVE ZVEZDI PREMIJER LIGE: Ponude stižu sa svih strana, Sofija hoće samo u Italiju! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Devojku napadača koji je najavio rastanak sa Mančester sitijem zanimaju samo Apenini...

Izvor: Instagram/soficalzetti/printscreen

Prelepa manekenka koju je Serhio Aguero smuvao još u februaru 2019. godine sada planira da promeni tok njegove fudbalske karijere. Jedna od najvećih zvezda Premijer lige prethodnih godina napušta Mančester siti, a Sofija Kalceti bira novu destinaciju.

Zapravo, Sofiji (23) više se ne živi u Engleskoj i sada bi malo da promeni. Ona ima na umu da se Aguero preseli u Italiju i da u nekom od timova iz Serije A nastavi da se bavi fudbalom.

Nakon što se saznalo da Aguero završava sa Mančester sitijem, pojavile su se neke opcije za ostanak u Premijer ligi. Pre svih Arsenal, gde bi voleo da ga vidi Mikel Arteta koji je bio Gvardiolin pomoćnik. Ali, ni London nije dovoljno dobar za Sofiju. Prethodnih dana pojavila se informacija da bi Serhio Aguero mogao da bude veliko i besplatno pojačanje Barselone, gde bi napravio tandem sa kumom, Lionelom Mesijem.

Argentinska manekenka i glumica tvrdi da njoj više odgovara italijanski stil života i da je vreme za promenu prebivališta.

Sa druge strane, za sada se nisu pojavile ponude iz Italije. Ne bi bilo nimalo čudno ukoliko bi Juventus ili Inter krenuli u poteru za Argentincem, jer italijanski klubovi vole kvalitetne igrače sa mnogo iskustva, čak i kada su u poznim igrčakim godinama. Sofija bi to najviše želela.

Ova lepotica veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa tako na Instagramu gde često kači zajedničke fotografije ima preko 465 hiljada pratilaca.

Podsećamo, Serhio Aguero ima sina iz neuspešnog braka sa ćerkom Dijega Maradone, a nakon toga je bio u vezi sa još nekoliko poznatih lepotica.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.