Gledao ga je

STAVIO JE MITRA NA KLUPU, A SADA GA DOČEKAO U ENGLESKOJ: Ovo je poruka menadžera Fulama - da li će Srbin više igrati?!

Autor Tamara Ranković

"Talenat je uvek pokazivao"

Izvor: MN Press

Menadžer engleskog tima veoma je zadovoljan zbog srpskog reprezentativca.

Aleksandar Mitrović bio je glavni junak na sve tri utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Mitar je postigao pet golova na tri meča i tako postao najbolji strelac reprezentacije Srbije.

Uspeh maestralnog napadača video je i njegov trener Skot Parker koji nije krio koliko je srećan zbog učinka fudbalera Fulama.

"Zaista sam zadovoljan, zaista, zaista zadovoljan. Postigao je pet golova u tri utakmice. Mislim da su svi mogli da vide njegove emocije. Kada ste napadač, vaš glavni zadatak je da postižete golove. On je iskoristio svoju priliku sad u dresu Srbije. Bili su to golovi koji su uticali na njegovo samopouzdanje", istakao je Parker, a zatim se dotakao i Mitrovog učinka u dresu Fulama.

"Mogu da razumem frustraciju, ali niko nije frustriraniji od njega. Ovo je profesionalni sport, dešavaju se poteškoće. Mitro prošle godine nije mogao da igra finale na Vembliju, imao je potom koronavirus, promašio je važan penal za Srbiju. Ponekad je igračima potrebno malo vremena da se oslobode pritiska. Ako imaju talenat i određenu etiku, onda se posle svih teškoća vraćaju jači. Nadam se da će tako biti sa Mitrom. Talenat je uvek pokazivao, pitanje je bilo samo da li ima samopouzdanja. Verujem da ga sada ima", objasnio je iskusni Skot Parker.

Na 27 utakmica Aleksandar Mitrović postigao je tri gola, ali sada nakon uspeha sa nacionalnim timom veoma je verovatno da će da poboljša taj skor.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.