Nema problema!

KANGA KASNIO, ALI NEĆE BITI KAŽNJEN: Gabonac sve objasnio, ima opravdanje - oglasila se i Crvena zvezda!

Autor Dušan Ninković

Kreativni vezista je na treninzima i konkuriše za tim.

Izvor: MN Press

Imao je neke svoje ''bubice'' Gelor Kanga i u onom prvom mandatu, kod Vladana Milojevića. Znala je to Crvena zvezda, pa ga je ipak dovela kada mu je istekao ugovor sa Spartom iz Praga.

Deluje da je taj potez bio dobar, mada je postojao i jedan problem kod Dejana Stankovića. Sada je Gabonac mogao da napravi novi, drugi, ali se izvukao na vreme. Ima opravdanje za kašnjenje u Beograd!

Kao i još petorica igrača Crvene zvezde, Gelor Kanga proveo je reprezentativnu pauzu u nacionalnom timu. Igrao je za Gabon, pomogao mu da stigne na Afrički kup nacija, a u Beograd stigao dva dana kasnije nego što je trebalo.

Istina, ne svojom krivicom. Zato je reagovala Crvena zvezda i pojasnila šta se tačno desilo.

''Gelor Kanga jeste zakasnio sa povratkom iz reprezentacije, ali iz opravdanih razloga i neće snositi posledice. Zbog rigoroznih mera usled pandemije korona virusa avionske konekcije iz Afrike do Beograda su bile znatno otežane. Iako čekiran na aerodromu u Parizu, Gabonac nije mogao da uđe u avion za Beograd zbog čega je kasnio sa povratkom. Trenirao je juče sa ekipom, treniraće i danas, a da li će biti u konkurenciji za tim odlučiće šef stručnog štaba Dejan Stanković'', navodi se u kratkom saopštenju Zvezde.

Trener Dejan Stanković još ne zna tim za sredu, kada će Zvezda dočekati Partizan u meču koji bi mogao da odluči šampiona. Zbog povećanog broja stranaca (sedam), trojica stranih fudbalera ostaće van protokola, a pitanje je da li će takvu sudbinu imati Gelor Kanga.

Meč između Crvene zvezde i Partizana igra se na stadionu Rajko Mitić u sredu, 7. aprila, od 18 časova. Crveno-beli trenutno imaju devet bodova više od najvećeg rivala.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.