Fudbal

Mozzart daje najveće kvote: Everton 1,93, Braga 1,80, Midtjiland 2,05!

Izvor Promo

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Izvor: Profimedia/Kevin Quigley/Daily Mail/dmg

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog ponedeljka tri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Engleske, Danske i Portugalije.

Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage

Everton je posle tri uzastopna poraza pao na osmo mesto, na tri boda daleko od Totenhema, ali ima i dve utakmice manje od Pevaca, u kojima bi mogao da popravi poziciju na tabeli. Kristal Palas u poslednje vreme beleži promenljive rezultate, uostalom kao i tokom većeg dela sezone, ali iako u prošlom kolu protiv Vest Broma prekinuo seriju od tri meča bez pobede, može da se pohvali da u istom periodu samo jednom nije sačuvao mrežu. Međutim, Karamele su poslednjih godina neretko uspevale da otključaju bravu londonskog tima. Neporaženi su na prethodnih 12 međusobnih duela, od kojih šest dobili.

Braga je sa samo jednim osvojenim bodom iz prethodna dva duela ispala iz trke za direktno mesto u Ligi šampiona, ali bi mogla da ga obezbedi kroz kvalifikacije, za koje će se boriti sa Benfikom do kraja sezone. Povratak na pobednički put ekipa Karlosa Karvaljala tražiće u duelu sa Farenseom, ekipom koja je u prethodnom kolu pobedom protiv Boaviste prekinula seriju od pet mečeva bez trijumfa. Domaćin posebno kuburi sa efikasnošću, pošto je na prethodnih pet utakmica postigao samo jedan pogodak, onaj u pobedi nad Boavistom. Pride mu sa Bragom nikako ne ide: na poslednja tri prvenstvena susreta uspeo je da osvoji samo bod.

Plej-of za titulu u Danskoj startovao je juče, a u njemu će najveću borbu voditi upravo dva današnja rivala. Brondbi je u odličnoj formi, na prethodnih 11 utakmica u šampionatu pretrpeo je samo jedan poraz i eventualnim trijumfom danas pobegao bi na komotnih pet bodova prednosti u odnosu na Midtjiland. Međutim, aktuelni prvak se nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu konsolidova. Na poslednje tri utakmice uspeo je da sačuva mrežu. U Kupu je savladao Odense (3:0), dok je u Superligi remizirao sa Kopenhagenom, da bi potom u poslednjem kolu regularnog dela spakovao pet komada Vejleu. Na poslednjih šest međusobnih mečeva Brondbi nijednom nije slavio. Četiri su pripala Midtjilandu, a dva su završena nerešenim rezultatom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(PROMO)