"Nisam ništa uradio"

NEJMAR GA NAPAO ON MU PORUČIO - NEMA POŠTOVANJA! Defanzivac Lila progovorio o sramnom ponašanju Brazilca

Autor Tamara Ranković

Imali su i ranije problema na terenu.

Čuveni Brazilac na meti je osuda zbog nesportskog ponašanja.

Pari Sen Žermen izgubio je od Lila (0:1) , a Nejmar nije uspeo da sakrije bes zbog crvenog kartona koji je zaradio pa je tako svu histeriju ispoljio nad defanzivcem Lila Tijagom Džalom.

 Na ulasku u tunel Nejmar je napao 21- godišnjaka, jedva su ih razdvojili, a Džala se oglasio i stavio do znanja šta misli o Brazilcu.

Za jedan portugalski medij mladi fudbaler objasnio je da njegov sukob sa Nejmarom datira od ranije.

"Problem dolazi još od poslednjeg meča koji smo igrali u Parizu, bilo je 2:0 za PSŽ.. Samo što nije bilo viralno kao sada. Nisam ništa uradio. Posle faula, sudija je svirao i on me je napao. Pao sam na zemlju. Pokušao je da mi zgrabi loptu i udari me rukom u bradu", ispričao je defanzivac.

"U tunelu je rekao stvari koje ne mogu da cenim. Stavio mi je nalepnicu na lice. Šta mi je rekao? Ni ne sećam se, ali nije bilo ništa dobro. To je deo igre ... A onda je svako od nas ušao u svoj ugao. Poštujem sve, bilo da je to Nejmar ili drugi igrač. Ali mislim da i ostali treba da pokažu poštovanje. Trebalo bi da se poštujemo, mi smo kolege i ono što nedostaje Neimaru jeste upravo malo poštovanja, mora ga imati više", jasno je poručio Tijago Džala.

Još sedam kola ostalo je do kraja prve francuske lige, Lil je pobedom obezbedio čelnu poziciju i sada imaju tri boda više od PSŽ-a.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.