SJAJAN GEST

BRAVO PARTIZANE! POMAŽU FUDBAL NA KOSOVU I METOHIJI: Stigla donacija u Staro Gracko i poziv za gostovanje u Beogradu!

Autor Nebojša Marković

Crno-beli napravili sjajan gest za srpsku zajednicu na KiM.

Izvor: FK Partizan

U Fudbalskom klubu Partizan se već uveliko pripremaju za 164. "večiti" derbi, ali istovremeno uspevaju da pokažu i svoju solidarnosti.

Zato su iz Partizana rešili da upute pomoć FK Staro Gracko, koji okuplja mlade iz celog centralnog dela Kosova i Metohije!

Društveni život Srba se, prema rečima Zorana Ćirkovića, člana Upravnog odbora fudbalskog kluba, odvija na terenu, kao i u zgradi i dvorištu izdvojenog odeljenja osnovne škole "Braća Aksić" iz Lipljana.

Kako bi igrači sa stručnim štabom kluba, izuzetno bitnog za lokalnu zajednicu našeg naroda u ovom delu Kosova i Metohije, mogli nesmetano da nastave trenažne i takmičarske aktivnosti, FK Partizan je uputio finansijsku, ali i pomoć u sportskoj opremi.

Fudbalski klub, prema rečima Zorana Ćirkovića, predstavlja drugi dom za omladinu iz okolnih sela u kom treniraju mladi i deca iz Starog Grackog, ali i iz Gračanice, Donje i Gornje Gušterice, Dobrotina, Livađa, Plemetine i Stanišora.

"Nadamo se da ćemo, kada to prilike budu dozvoljavale, moći da ugostimo naše prijatelje iz FK Staro Gracko i zajedno se radujemo i slavimo sportski duh i zajedništvo", naveli su iz FK Partizan.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi