TO SE NE RADI!

ŠOU! SUDIJA LIGE ŠAMPIONA TRAŽIO AUTOGRAM ZVEZDI DORTMUNDA: Poništili im gol, ali Holand mu se ipak potpisao! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Ostaje pitanje hoće li ga UEFA kazniti...

Izvor: Twitter/@RobHarris/Printscreen

Mančester siti se mučio, ali je na kraju u poslednjim minutima meča uspeo da stigne do pobede 2:1 protiv Borusije Dortmund u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

I pored lepih poteza na tom susretu i kasnog pogotka Fila Fodena kojim su "građani" stigli do trijumfa, u centru pažnje ostao je - pomoćni sudija!

Naime, Siti je pobedio u meču u kojem su sudije imale nekoliko spornih odluka, od kojih je jedna bila poništen gol Dortmunda, a pomoćnik je sve učinio još neobičnijim.

Naime, kamere britanske televizije BT Sport uhvatile su pomoćnika Ovidije Hategana kako posle meča prilazi Erlingu Holandu, napadaču Borusije, i traži mu autogram.

Ovaj mu se potpisao u mali notes koji sudije koriste, a na kraju je i zagrlio rumunskog sudiju, što komentatorima britanske televizije nije bilo ispravno.

"Imali su jako tešku utakmicu i mnogo toga su loše uradili i ovo jednostavno ne izgleda dobro. Možeš da budeš fan, ali ne smeš to da radiš pred drugim igračima", rekao je Oven Hargrivs, dok je bivši igrač Sitija Džoleon Leskot dodao:

"Nikad nije pravo vreme da sudija traži od igrača autogram. Sudije u tom trenutku ne izgledaju baš najbolje. To je bio detinjasti potez."

Ostajemo da vidimo hoće li sudija biti kažnjen od strane UEFA zbog ovoga...

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.