Sutra ili...

SNEG NAPRAVIO HAOS! NIJE SVUDA ČISTO KAO U BEOGRADU: Odložene dve utakmice Superlige!

Autor Dušan Ninković

Prethodnih dana sneg je dobro napadao u Užicu.

Izvor: MN Press

Meč koji je trebalo da počne u 14:00 u Užicu biće igran u nekom novom terminu. Ako vremenski uslovi budu dozvolili, Zlatibor i Inđija na teren će sutra, ali ako ne bude moguće... Isto važi i za Gornji Milanovac, gde je Metalcu trebalo da gostuje Javor.

Dok je Crvena zvezda prvo šokirana snegom u Beogradu, a zatim ga ekspresno očistila kako bi se odigrao večiti derbi, u Užicu i Gornjem Milanovcu su problemi daleko veći.

Sneg je padao jače, ima ga mnogo više nego u Beogradu, a domaćin nije uspeo da pripremi teren za utakmicu 30. kola Superlige. Tako će gosti iz Srema na ovom putovanju ostati još jedan dan, kako bi probali da sutra odigraju meč. Ukoliko ni sutra od 16 časova ne bude uslova za fudbal, tražiće se neki novi datum.

Sneg trenutno ne pada u Užicu, pa ukoliko tokom noći i sutra u prepodnevnim satima ne bude novih padavina, teren će verovatno biti spreman za igru.

Slična situacija je i u Gornjem Milanovcu, a dogovor je gotovo identičan. Ako Metalac i Javor ne budu mogli na teren sutra od 16 časova, tražiće se neki novi termin.

Ekipe Zlatibora i Inđije nalaze se u grčevitoj borbi za opstanak. Inđija je na 17. poziciji sa 29 osvojenih bodova i imaju šanse da stignu d mirne luke, dok 18. Zlatibor, ekipa sa jedne od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji, ima samo 21 bod. Njima status u elitnom rangu polako klizi iz ruku.

Za sada deluje da je Metalac sa 38 osvojenih bodova siguran za opstanak u elitnom rangu, a probleme bi mogao da ima Javor, ukoliko ne popravi formu pred finiš prvenstva.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.