Burno

NISAM OPSOVAO! PRIČOM O UVREDAMA PRAVDAJU SEBE: Frka među trenerima na derbiju, ali i na Čairu!

Autor Mladen Šolak

"Neka je na čast tome ko to tvrdi", oštro je poručio iskusni stručnjak u Nišu

Izvor: MN Press

Pogledajte kako je to izgledalo.

Kao i na "Marakani", tenzije je bilo i na Čairu, gde je Radnički na svom terenu poražen od Napretka rezultatom 1:2, u utakmici velike napetosti u kojoj su oba tima postigla prve golove iz jedanaesteraca.

Iako su se treneri obe ekipe, Vlado Gaćinović i Milan Đuričić, posle utakmice saglasili da je sudija Lazar Lukić sa razlogom dosudio oba penala, na terenu i kraj aut-linije tokom utakmice je varničilo.

Trener domaćih Gaćinović objasnio je da se situacija posle meča smirila, iako je priznao da je u jednom trenutku bilo veoma burno.

"Imao sam verbalni duel sa mojim kolegom Đuričićem tokom meča, izvinio sam mu se i tu stavljam tačku. Mi smo prijatelji i ja ga veoma cenim", rekao je on.

Đuričić je na konferenciji za novinare takođe govorio o neprijatnim trenucima.

Izvor: MN Press

"Utakmica je imala bespotrebnu tenziju i ko je gledao, mogao je da čuje moje sugestije da spustimo loptu i da se ne primamo na određene provokacije, već da igramo fudbal... Dva puta sam bio ovde trener i nikad nisam do danas čuo da sam nekoga opsovao. Nikoga nisam opsovao, to nisu moji maniri. To što neko hoće da opravda poraz i svoju igru time da sam ja nekoga vređao, to neka mu je na čast. Ne mislim pritom na kolegu Gaćinovića", rekao je posle utakmice Đuričić 

Šef stručnog štaba Radničkog rekao je i da njegov tim nije imao sreću kada je u sedmom minutu igrača niškog tima lopta pogodila u ruku u šesnaestercu.

"Penal je opravdano dosuđen, a mi smo bili prinuđeni da od tog sedmog minuta jurimo njihovu prednost. Definitivno nismo miljenici sreće, zbog mnogih stvari koje nam se dešavaju u poslednje vreme", rekao je Gaćinović.

"Ne preostaje nam ništa drugo nego da nastavimo dalje i da se što pre okrenemo sledećim izazovima. Sami smo krivi što smo došli u ovu situaciju i sami treba iz nje da izađemo", zaključio je on.

Radničkom je to bio treći poraz u nizu, a četvrti uzastopni meč bez pobede u Super ligi Srbije i nalazi se na desetom mestu na tabeli sa 38 bodova, dok je Napredak na 16. poziciji sa 10 osvojenih bodova u poslednjih pet kola.

Pogledajte pregled utakmice u Nišu.

Radnički Napredak
Izvor: Youtube/Superliga Srbije
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.