POGLEDAJTE!

NEVIĐENI SKANDAL BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: Volkov vređao i GURAO sudiju, pa bacao klupu posle crvenog kartona! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Prevršio je svaku meru...

Izvor: Youtube/Prva Liga Srbije/printscreen

Neviđene scene, ponovo u Prvoj ligi Srbije!

Drugi rang srpskog fudbala iz kolo u kolo uspeva da iznedri neke neverovatne događaje, bilo da se radi o suđenju, ili ponašanju aktera utakmica.

Posle skandala koji se ne tako davno odigrao na utakmici Dinamo Vranja u Kruševcu, sada je u centru pažnje bio bivši fudbaler Partizana.

Vladimir Volkov napravio je pravi skandal na utakmici Radničkog iz Sremske Mitrovice i Kolubare. Taj susret završen je rezultatom 1:1, ali je nekadašnji levi bek beogradskih crno-belih bio u centru pažnje.

Volkov je sada pomoćnik Zoranu Milinkoviću na klupi Kolubare, ali očigledno je da je doskorašnji fudbaler ovom prilikom sebi previše toga dopustio.

Nakon jedne odluke glavnog sudije Pavla Tomića, u korist domaćeg tima, Volkov je vređao sudiju zbog čega je dobio žuti karton. Kada mu je Tomić dodelio javnu opomenu, Volkov je prekršio svaku meru.

Ustao je kao da će se razračuna sa sudijom, čak ga je i odgurnuo, pa je zbog toga zaradio i crveni karton. Ni tada se Volkov nije smirivao, da bi u jednom trenutku nervozno zgrabio klupu na kojoj je sedeo i bacio je. Šutnuo je i deo ograde, na šta su sve vreme burno negodovali domaći navijači.

Tom prilikom je i trener Kolubare i bivši trener Partizana Zoran Milinković dobio žuti karton zbog prigovora, a , a posle ovog remija, Kolubara je ostala na tri boda iza drugoplasiranog Kabela. Prva dva tima plasiraće se u Superligu.

Sporne situacije pogledajte na video snimku (na 06:02 od početka snimka):

Radnički SM - Kolubara 1:1
Izvor: YouTube/Prva liga Srbije/Printscreen

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.