Fudbal

LEGENDA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Oborila ga korona, poznato i gde se zarazio! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Čuveni italijanski fudbaler u komplikovanoj situaciji, ali dobro raspoložen

Izvor: Twitter/angelomangiante

Nažalost, i legendarni igrač Rome i italijanske reprezentacije Danijele De Rosi (37) osetio je na sopstvenom primeru koliko je korona opasna bolest.

Slavni vezista "vučice" hospitalizovan je nakon što mu se pogoršalo stanje, a trenutno je na kiseoniku. Ipak, dobro je raspoložen!

Novinar italijanskog "Skaja" Anđelo Manđante objavio je De Rosijevu sliku iz bolničkog kreveta, na kojoj se ispod maske vidi osmeh osvajača Svetskog prvenstva sa Italijom.

Vest o njegovoj hospitalizaciji objavljena je u petak, a ova slika svakako je nagoveštaj da će sa nekadašnjim igračem uskoro biti sve u redu.

Legendarni as koji je 117 puta igrao za reprezentaciju Italije bio je pozitivan na testu tokom kvalifikacionih utakmica za Svetsko prvenstvo .

On je sada deo trenerskog tima reprezentacije, a poznato je da je zaraženo i nekoliko članova "A" selekcije Azura, poput Leonarda Bonućija, Alesandra Florencija, Marka Veratija, Salvatora Sirigua, Federika Bernardeskija...

De Rosi je od ove zime saradnik selektora Roberta Manćinija. Fudbalsku karijeru okončao je početkom 2020, posle kratke epizode u Boki juniors.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.