Razlog?

ZLATAN DOBIO CRVENI KARTON ZBOG NEVIĐENE GLUPOSTI! Psovao sudiju i zaradio suspenziju, to mu se nije desilo devet godina

Autor Tamara Ranković

Nesvakidašnja scena u Seriji A

Zlatan Ibrahimović zaradio je isključenje nakon devet godina.

Milan je savladao Parmu rezultatom 3:1 sa igračem manje, i to kojim igračem.

Legendarni Ibra u 60. minutu "popio" je crveni karton, a razlog je možemo slobodno reći glupost. Sumnja se da je nešto dobacio arbitru Fabiju Mareski odnosno da ga je opsovao, a sudija nije hteo da toleriše takav ispad prve zvezde Milana.

 Arbitar ga je poslao direktno u svlačionicu, a na izlasku sa terena Šveđanin je ušao u svađu i sa pomoćnikom pre nego što je prekrio lice dresom.

Zlatan nije na taj način napustio teren čak devet godina, pa je tako situacija zgranula i trenera Stefana Piolija. Ispad će "Ibrakadabru" da košta zabranom da izađe na terenu naredne dve utakmice.

Zlatan neće moći da pomogne timu protiv Đenove i Sasuola, što će za Milan sigruno biti hendikep.

Ibra je pre crvenog kartona bio asistent Ante Rebiću koji je postigao gol za vođstvo u prvom poluvremenu.

Prednost igrača više Parma je iskoristila samo šest minuta kasnije, kada je mrežu sjajnog Đanluđija Donarume zatresao Rikardo Galjolo. Prethodno su domaći imali dve dobre prilike, ali se istakao golman Milana.

Ipak, kada se očekivalo da bi Parma možda mogla do izjednačenja, gosti su uspeli da se odbrane. I ne samo to, postigli su još jedan gol, duboko u sudijskoj nadoknadi preko Rafaela Leaa, čime su nastavili poteru za prvoplasiranim Interom.

Gradski rival trenutno ima osam bodova prednosti, ali i meč manje.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt