Mentalitet!

SUTRA KAD ODU IZ ZVEZDE, TO ĆE IM POMOĆI: Titula sve bliže, Stanković otkrio šta ga raduje!

Autor Dušan Ninković

Trener crveno-belih izgleda ne razmišlja o rekordima koj isu pred njim.

Izvor: Arena sport printscreen

Crvena zvezda protutnjala je Ivanjicom. Dvostruki strelac Aleksandar Katai, pa Milunović, Ben i Falko doneli su novu prvenstvenu pobedu ekipi Dejana Stankovića. Trener crveno-belih zadovoljan je urađenim poslom.

Nakon meča govorio je o utakmici, privikavanjima na ranu prednost rivala, ali i rekorde koje će njegov tim pokušati da stigne do kraja sezone.

Možda i najbitnije bilo je kada je govorio o mentalitetu koji se ceni u inostranstvu i koji je neophodan igraima Zvezde.

''Malkice adaptacija na početku i teren je uradio svoje, primili smo gol, ali to nije ništa promenilo. Na vreme smo izjednačili, poveli, na vreme preokrenuli. Momci imaju dobar pristup i ne vidim razlog zašto bi to menjali i zašto bi se nešto drugačije desilo posle derbija od ovakve utakmice. Još ništa nije matematički završeno, voleo bih da napreduju, da nema zadovoljavanja, taj mentalitet će im pomoći sutra kad odu iz Zvezde. Taj mentalitet nam je potreban, da nema opuštanja'', rekao je trener crveno-belih.

Pre meča upitan je Stanković da li bi više voleo titulu bez poraza ili sa 100 postignutih golova. To pitanje mu je ponovoljeno i pred kamerama TV Arena sport.

''Meni je bitno da osvojimo titulu, kako god. Cilj ne bira kako doći do titule, spremamo iz utakmice u utakmicu. To je bilo šaljivo pitanje, bitno mi je da osvojimo titulu, sa koliko golova i bodova, to nije bitno'', zaključio je Stanković.

Crveno-beli sada imaju pobede protiv svih protivnika u Superligi Srbije. Da bi i matematički osvojili prvenstvo četvrti put u nizu, igračima aktuelnog lidera potrebno je devet bodova u narednih sedam kola.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.