Teška povreda

HOROR NA ZVEZDINOM MEČU! Mladi fudbaler doživeo STRAŠAN udarac - hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Mladi igrač je doživeo potres mozga prilikom sudara.

Izvor: Youtube/Zvezda Kids/printscreen

Na utakmici kadetskih timova Crvene zvezde i Kikera iz Kraljeva, mladi fudbaler gostujućeg tima Miloš Đurović doživeo je tešku povredu. Nakon sudara sa golmanom crveno-belih, on je povređen ostao da leži u kaznenom prostoru.

Nakon intervencije lekara, fudbaler je prebačen u bolnicu Tiršovu, a kako je ustanovljeno prilikom pregleda on je zadobio potres mozga.

Zbog povrede mladog igrača utakmica je prekinuta na nekoliko minuta, sve dok Đurović nije ambulantnim kolima prevezen u bolnicu.

Fudbalski savez Srbije preko Nikole Lazetića, direktora mlađih kategorija, ponudio je svu neophodnu pomoć tokom oporavka. Klub iz Kraljeva na društvenim mrežama pozvao je navijače da se pridruže u molitvi za zdravlje Miloša Đurovića.

''Draga Kiker porodico, prijatelji i svi vi, znani i neznani... u ovim najtežim trenucima od osnivanja naše FC Kiker Kraljevo porodice, koristimo priliku da se zahvalimo svima vama na pruženoj podršci, brigi, nezi... Koristimo ovu priliku i da vas zamolimo da Milošu i njegovoj porodici pored molitve i podrške pružimo neophodan mir da Miloš i ovu utakmicu pobedi! POBEDIĆEŠ, JER TI SI LAV!'', navodi se u objavi na Instagramu.

Snimak tog strašnog momenta možete pogledati na sledećem snimku.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.