Impresivna serija

NIKOLIĆEVA OSMA POBEDA U NIZU: Cela Rusija priča o Marku - on je čudo Premijer lige!

Autor Dušan Ninković

Moskvoljani su u 2021. godini najbolji tim Rusije.

Izvor: MN Press

Lokomotiva Marka Nikolića ne može da se zaustavi. Ekipa iz Moskve ka Ligi šampiona klizi kao po šinama, pošto su u današnjem derbiju na svom terenu savladali Spartak, najvećeg rivala za drugo mesto.

Spartak trenutno drži tu poziciju, ali nakon ovog poraza ima samo bod više od Lokomotive, tima koji je u najboljoj formi u Rusiji!

Lokomotiva - Spartak 2:0 (2:0)

Golovima Kamana i Smolova ekipa Lokomotive već do pauze stekla je dva gola prednosti, što je bio i konačan rezultat utakmice. Bio je to šesti uzastopni trijumf u prvenstvu, uz još dve pobede u Kupu Rusije koje takođe daju samopouzdanje kompletnom timu.

Ličio je ovaj meč na ono što se najavljivalo. Spartak koji gaji izuzetno ofanzivan stil igre napadao je i okruživao gol domaćih, a kontrama, polukontrama i neverovatnom tranzicijom mučio ih je tim Marka Nikolića. Tako su, između ostalog, postignuti golovi - Kamano u 22. minutu i Smolov koji je prvo asistirao na isteku prvog minuta nadoknade.

Istina, taj drugi nije bio direktno iz kontranapada već iz slobodnjaka. Nekoliko sekundi ranije Brazilac Ajrton dobio je direktan crveni karton zbog faula kojim je prekinuo kontru, a Smolov se pobrinuo za ''duplu kaznu''.

Gledali smo do kraja meča Spartakovu dominaciju u posedu, šutevima, dobrim prilikama... Ne i u golovima.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.