Bio i na krovu?!

KAŽNJEN NA 18 MESECI ZBOG VREĐANJA I PSOVANJA - FSS PONIŠTIO: Kontroverzni trener može nazad na posao!

Autor Dušan Ninković

Ukinuta ranija odluka, može da vodi tim u finišu sezone!

Izvor: Youtube/Prva Liga Srbije/printscreen

Fudbalski savez Srbije podelio je kazne srpskim klubovima, ali i ukinuo jednu - fudbalskom treneru! Pored Crvene zvezde koja je kažnjena zbog loše organizacije derbija i Borca i Jagodine koji su dobili kazne za nameštanje, tema sastanka bio je i Dinamo iz Vranja.

Prvi čovek tog kluba Dragan Antić Recko kažnjen je sa 18 meseci zabrane rada u srpskom fudbalu, ali kazna je poništena!

''Mislim da su me Disciplinska komisija FSS kao i veliki broj članova sa vrha saveza drastično kaznili sa 18 meseci kao da sam najveći neprijatelj države Srbije i kao da sam “pobio” pola Kruševca'', rekao je Antić na konferenciji za medije organizovanoj nakon ukidanja kazne.

Trener Dinama normalno se pripremao za utakmice sa svojim timom i nakon što mu je izrečena kazna, pa se tako pojavio na prvoj narednoj konferenciji.

Podsećamo, Dragan Antić isključen je tokom meča protiv Trajala, zbog prigovora koje je imao tokom meča. Nakon isključenja i odlaska na tribine, Recko se popeo na krov svlačionice, što je bio dodatni razlog za kaznu. Kaznije je ispričao i da ga je provocirala jedna dama.

''Neki mediji su pominjali porodice Terzić, Tončev i Antić kao familije koje žive od kluba. E pa porodica Antić ne živi od FK Dinamo već finansira Dinamo. To je velika razlika između Tončeva i Antića. I ne želim da me niko upoređuuje sa Tončevima, zato što je to za mene bruka i sramota. Ja sam za njih oličenje poštenja u svakom pogledu'', dodao je Antić na današnjoj konferenciji.

Ekipa Dinama iz Vranja i dalje se nalazi u teškoj situaciji i ima male šanse da izbori opstanak u Prvoj ligi Srbije. Nakon 27 odigranih kola imaju 29 osvojenih bodova, a iz lige će ispasti čak osam ekipa. Opstanak trenutno beži Vranjancima četiri boda, a konkurencija je žestoka.