Odlučeno

ZVANIČNI KRAJ NAJLEPŠE FUDBALSKE LJUBAVNE PRIČE! Novac nisu podelili, ali je poznato sa kim će živeti deca

Autor Tamara Ranković

Ostaju u dobrim odnosima.

Izvor: Youtube/Punto Pelota

Legenda španskog fudbala Iker Kasiljas i prelepa novinarka Sara Karbonero stavili su tačku na brak nakon pet godina, a španski mediji bave se sporazumom koji je poznati par potpisao.

Njihova imovina iznosi 350.000.000 evra, ali novac nije navažniji deo dogovora. Čuveni golman i Sara imaju dvoje dece, a Španci su preneli da će starateljstvo nad njima dobiti novinarka.

Martín (7) i Lukas (4) živeće sa majkom u porodičnom domu u kome je donedavno boravio i Kasiljas za kog nije poznato gde sada tačno boravi.

Mediji u Španiji su podeljenog mišljenja, pa tako jedni pišu da nekadašnji golman boravi u stanu koji je prošlog leta kupio u Madridu, dok drugi uveravaju da živi u kući od 300 kvadratnih metara koja poseduje privatni bazen i šest terasa. 

S obzirom da se par sada već bivši tako brzo dogovorio oko starateljstva, jasno je da su ostali u dobrim odnosima. Iker i Sara zajedno su prebrodili i niz zdravstvenih problema. Lepotica se borila sa rakom, dok je legendarni Španac doživeo infarkt.

Kasiljas i novinarka ostali su upamćeni 2010. godine na Svetskom prvenstu u Južnoj Africi kada je nekadašnji golman pred kamerama da ceo svet vidi u toku intervjua poljubio lepu Saru.

Iker Casillas besó a Sara Carbonero en plena entrevista
Izvor: Youtube/ Jose Guerrero

Tagovi