Uživo

PREOKRET ZVEZDE I DVA NEISKORIŠĆENA PENALA: Crveno-bele nisu zaustavile ni čudesne odbrane rezervnog golmana!

Veliki preokret crveno-belih koji su gubili na poluvremenu.

Izvor: MN Press

Još tri koraka ka tituli Crvene zvezde. Ekipa Dejana Stankovića mučila se sa postizanjem gola protiv Radnika iz Surdulice, ali na kraju stigla do važne pobede protiv rivala kog će morati da savlada i za četiri dana, na istom mestu!

Crvena zvezda i Radnik odigrali su meč u 32. kolu Superlige i beogradski tim pobedio je rezultatom 2:1. U sredu će isti timovi igrati polufinale Kupa Srbije.

U meču koji je bio više nego sadržajan crveno-beli su imali dva penala koje nisu iskoristili, a umalo da heroj gostiju bude rezervni golman! Već u uvodnim minuta igre Stefan Ranđelović morao je na teren umesto povređenog Ivana Kostića.

Zaustavio je udarce Filipa Falka u prvom i Mirka Ivanića u drugom delu meča, imao još nekoliko vrlo dobrih intervencija, ali nije uspeo da sačuva bod gostima sa juga Srbije.

Poveo je Radnik preko Milovanovića koji je iskoristio grešku Pankova, a Crvena zvezda izjednačila je početkom drugog dela. Uz potpunu kontrolu utakmicu, crveno-beli stvarali su i mnogobrojne šanse, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Bilo je tu komičnih promašaja, udaraca u okvir gola ili dobrih pozicija za šut koje nisu ni pretvorene u udarac.

Na kraju, mrežu je za 2:1 zatresao Mirko Ivanić, najbolji igrač Crvene zvezde ove sezone! Nakon fantastičnog duplog pasa sa Veljkom Nikolićem pogodio je mrežu Radnika za tri boda i veliku pobedu nakon preokreta.

Iste ekipe gledaćemo u sredu u polufinalu Kupa Srbije, ali verovatno u nešto drugačijim sastavima jer su treneri Dejan Stanković i Slavoljub Đorđević večeras kombinovali.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
21:01

Kraj!

Crvena zvezda pobedila je Radnik nakon preoketa! Konačan rezultat susreta na stadionu Rajko Mitić: 2:1!

Gosti iz Surdulice vodili su golom Uroša Milovanovića, nakon poklona koji mu je dao Radovan Pankov, a preokret su režirali Seku Sanogo i Mirko Ivanić, najbolji igrač današnjeg meča.

Iako je ofanzivni veznjak Crvene zvezde promašio penal, isto kao i Filipo Falko, tokom celih 90 minuta bio je opasnost po gol gostiju iz Surdulice.

20:54

Ivanić!

86. minut - Sjajna akcija Mirka Ivanića i Veljka Nikolića krunisana je golom najboljeg igrača zvezde ove sezone. Ovog puta Stefan Ranđelović nije mogao ništa, Crvena zvezda ima prednost u finišu susreta!

20:45

Ovako su izjednačili crveno-beli...

Gol je možda delo Sanoga, možda Milunovića koji se radovao, a možda i nekog od defanzivaca Radnika iz Surdulice. Procenite sami.

Stojanović ag 1:1, Crvena zvezda - Radnik
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:42

Izmena!

Strelac prvog gola na meču, Uroš Milovanović, ustupio je mesto Nemanji Subotiću.

20:40

Ranđelović!

72. minut - Rezervni golman radnika iz Surdulice odbranio je udarac Mirka Ivanića!

Nakon što je u prvom delu meča skinuo penal Falka, sada je odbranio i penal koji je šutirao nekadašnji fudbaler Vojvodine i BATE Borisova. Impresivan nastup mladog golmana gostiju.

20:38

Penal!

Glavni arbitar Ostraćanin još jednom pokazuje na belu tačku. Biće to drugi udarac sa 11 metara za Crvenu zvezdu na današnjem meču.

20:37

Izmene!

Nije prošlo ni 70 minuta meča, a Dejan Stanković pravi svih pet promena.

Umesto Dijega Falćinelija ušao je Aksel Bakajoko, dok Seku Sanogo mesto na terenu ustupa Njegošu Petroviću.

20:34

Promašen penal...

Pogledajte kako je u prvom delu Filipo Falko, koji je zamenjen na poluvremenu, promašio penal za Crvenu zvezdu.

20:31

Ivanić!

63. minut - Kakva šansa za Crvenu zvezdu. Ponovo je šutirao Mirko Ivanić, ali je Ranđelović ostavio danas više nego dobar utisak. Odlično brani rezervni golman gostiju iz Surdulice.

20:24

Izmene!

Nakon jedne prinudne u prvom delu meča, Slavoljub Đorđević pravi dve taktičke izmene.

Miloš Spasić menja Viktora Lukića, dok Milan Makarić ulazi u igru umesto Zorana Danoskog.

20:23

GOOOOOOOOOOOL - Sanogo, 1:1!

54. minut - Pogodio je veznjak crveno-belih. Kako drugačije, nakon kornera! Centrirao je Veljko Nikolić, a Seku Sanogo bio najviši u petercu gostiju. Precizan udarac bivšeg reprezentativca Obale Slonovače koji donosi izjednačenje.

20:14

Izmene!

Tri promene napravio je Dejan Stanković na poluvremenu. Nemanja Milunović zamenio je Radovana Pankova, Aleksa Vukanović u igri je umesto Željka Gavrića, dok je Milan Pavkov zamenio Filipa Falka.

Crveno-beli prelaze u formaciju sa dva napadača.

20:13

Nastavljamo!

46. minut - Crvena zvezda će u znatno izmenjenom sastavu pokušati da stigne zaostatak iz prvog dela.

19:58

Pogledajte gol Milovanovića!

Pogotkom nekadašnjeg učenika u fudbalskoj školi Crvene zvezde gosti vode u Beogradu.

Milovanović 0:1, CRvena zvezda - Radnik
Izvor: YouTube/Arena sport TV

19:55

Poluvreme - 0:1!

Sadržajno poluvreme gledali smo na najvećem srpskom stadionu.

Počelo je kontaktom Sanoga i Kostića, zbog kog je golman tima iz Surdulice morao da izađe nekoliko minuta kasnije. Njegova rezerva je mladi Ranđelović, koji je odbranio penal Filipu Falku!

Italijan je šutirao sa bele tačke nakon što je Gobeljićev šut u ruku pogodio Stamenkovića, a pošto on nije postigao pogodak desila se kazna. Milovanović je iskoristio grešku Radovana Pankova i pored nemoćnog Borjana lako zatresao mrežu.

19:53

Makazice!

45+2. minut - Hvatao je atraktivno loptu Filipo Falko, ali njegov udarac sa nekih 13-14 metar anije bio prevelika pretnja po Ranđelovića. Odličan mladi golman na golu Radnika, od kako je ušao umesto Kostića sve je pohvatao!

19:40

GOOOOOOOOOOOOOOL - Milovanović, 0:1!

Gosti vode na stadionu Rajko Mitić! Greška Radovana Pankova, kratko vraćena lopta za Milana Borjana i Uroš Milovanović koristi ukazanu šansu. Prvo je obišao čuvara mreže, a zatim postigao pogodak u praznu mrežu.

19:31

Brani Ranđelović!

24. minut - Kakva intervencija mladog golmana! Pročitao je nameru Filipa Falka, koji je šutirao idealno za golmane. Poluvisoko, skoro po sredini gola, tačno tamo gde su bile Ranđelovićeve ruke kad se bacio u svoju levu stranu.

19:29

Penal!

23. minuta - Imaće crveno-beli šansu da do prednosti stignu sa bele tačke.

19:25

Mora izmena...

Traje prekid na stadionu Rajko Mitić. Ivan Kostić više ne može, a nakon svega petnaestak minuta meča šansu će dobiti mladi Stefan Ranđelović.

19:18

Gavrić!

12. minut - Sjajna prilika za fudbalera Crvene zvezde. Spojen je sa golom, ostao oči u oči sa Kostićem, ali nije uspeo da savlada golmana gostiju.

19:13

Povreda golmana!

6. minut - Nismo videli priliku nakon kornera crveno-belih, ali jesmo povredu golmana gostiju. Nakon duela sa Sekuom Sanogom golman Radnika Ivan Kostić ostao je na zemlji.

Veznjak Crvene zvezde dobio je žuti karton, a golman Radnika morao je da dobije lekarsku pomoć već na početku susreta. Na sreću, Kostić može da nastavi meč.

19:11

Ivanić!

5. minut - Vrlo je raspoložen ofanzivac Zvezde. Pretio je sa distance, udarcem van kaznenog prostora, ali Kostić izbacuje loptu u korner.

19:09

Preti Zvezda!

3. minut - Prvo Ivanić, zatim Falko i Falćineli, na kraju i Rodić. Crvena zvezda ozbiljno napada gol od prvih sekundi meča.

19:05

Meč je počeo!

Crveno-beli su prvi krenuli sa centra u 32. kolu Superlige Srbije.

19:04

Odmor

Za Crvenu zvezdu danas u protokolu nema Aleksandra Kataija, Gelora Kange i El Fardu Bena. Oni dobijaju slobodan dan i odmaraju se za polufinale Kupa Srbije. Kod gostiju nedostaje najbolji strelac Superlige Milan Makarić, koji šansu čeka sa klupe.

19:01

Sudija!

Pravdu na stadionu Rajko Mitić deliće Ostraćanin Stanko, dok će mu pomagati Pavle Piper, Srđan Minić i četvrti sudija Milan Ilić.

18:02

Rezervisti

Crvena zvezda

Popović, Gajić, Bakajoko, Pavkov, Milunović, Petrović, Srnić, Vukanović, Krstović

Radnik

Ranđelović, Makarić, Mitić, Oreščanin, Subotić, Vitan, Spasić

18:01

SASTAVI!

Crvena zvezda

Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić - Sanogo, Nikolić - Gavrić, Falko, Ivanić - Falćineli

Radnik

Kostić -  Jokić, Radmanovac, Stojanović - Bogdanovski, Bainović, Biber, Lukić, Danoski - Stamenković, Milovanović

17:29

Dobar dan!

Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos utakmice Crvena zvezda - Radnik Surdulica. Dva tima će u samo četiri dana odigrati prvenstveni i kup susret, a prvo odmeravanje snaga u ovom dvomeču biće večeras u okviru Superlige.

Ukratko

  • Isti timovi igraju polufinale Kupa Srbije
  • Taj meč igra se u sredu
  • Jesenas u Surdulici bilo je 1:4
učitaj još +