POGLEDAJTE!

SAMO ARSENAL MOŽE OVAKO DA IZGUBI: Blamaža golmana kojoj se smeje cela Engleska - "tobdžije" su PROSEK! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Pobeda Evertona i novi skok na tabeli za "karamele".

Ovakve stvari jednostavno može samo Arsenal! "Tobdžije" su ponovo razočarale svoje navijače u Premijer ligi, a ovoga puta su uspeli da nadmaše sebe i na volešban način upišu 13. poraz u 33. meču u sezoni.

ARSENAL - EVERTON 0:1 (0.0)
/Leno ag. 76/

Ekipa Mikela Artete se taman ponadala da bi nekako mogla da se podigne na tabeli i približi metsima koje vode u Ligu Evrope, ali kako stvari stoje - sredina tabele je njihovo trenutno stanište.

Naime, Arsenal je u meču protiv Evertona uspeo da dominira, da stvara prilike, ali ne i da izbegne poraz. I to na neverovatan način.

Everton je do pobede stigao uz svesrdnu pomoć protivnika, a ključni detalj odigrao se u 76. minutu utakmice.

Na jednostavnu dugu loptu je Granit Džaka loše odreagovao, potom ga se Rišarlison vrlo lako oslobodio, da bi na kraju postigao gol iako uopšte i nije šutirao na gol!?

Brazilac je prošao po desnoj strani, ubacio je loptu u peterac, a tamo je sav posao "odradio" Bernd Leno, golman Arsenala. Napravio je ogroman kiks i praktično uneo loptu u svoj gol.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

I to je Evertonu bilo dovoljno da stigne do trijumfa i preskoči Arsenal na tabeli, uz utakmicu manje.

Imajući u vidu da 10. plasirani Lids ima isti broj bodova kao Arsenal, ali i utakmicu manje, moguće je da će i oni uskoro prestići "tobdžije".

Na kraju će Artetina ekipa morati da se nada osvajanju Lige Evrope ne bi li se plasirali u Ligu šampiona mimo svih očekivanja...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt