Svi zadovoljni!

TOP ŠTOPER STIGAO, VEĆ JE PRIČAO SA DEKIJEM: Drugi mu nude više novca, ali nije sve u parama!

Autor Nikola Lalović

Milan Dudić je posrednik u poslu, a kako kaže, za sada pregovori teku odlično!

Izvor: MN Press

Nekada je stub odbrane Crvene zvezde bio Milan Dudić, a da li će u budućnosti to biti Aleksandar Dragović? 

Upravo je nekadašnji reprezentativac Srbije menadžer sadašnjem štoperu Bajera iz Leverkuzena, a u intervjuu za Novosti otkrio je da pregovora sa Zvezdom zaista jeste bilo. 

Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela su zajedno sa Dejanom Stankovićem razgovorali sa Srbinom koji nastupa za Austriju i otkrili mu gde vide njegovo mesto u timu. 

"Imali smo lep i prijatan sastanak sa Zvezdinim čelnicima Terzićem i Mrkelom, a trener Stanković je pre svega Dragoviću prezentovao sportski deo i kako vidi njegovu ulogu u timu. Sve je proteklo u super atmosferi, Aleksandru se sve to svidelo. Međutim, još ništa nije gotovo, kao što su mediji brzo objavili. Za sada sve ide u dobrom pravcu", rekao je Milan Dudić za "Novosti". 

Od ranije se zna da je Dragović veliki navijač kluba iz Ljutice Bogdana, te da mu je san da zaigra na "Marakani". Mogao bi da prati sličan put kao Marko Marin, koji je odigrao odlično u crveno-belom dresu, a onda se tek otisnuo u Aziju kako bi naplatio sjajne igre. 

"Dobro se zna da je Aleksandrov dečački san da zaigra za Zvezdu, za nju navija odmalena. Sada je u zenitu karijere i može da bira gde da ide. Ponude su finansijski jače od Zvezdinih, ali je i njena izuzetno korektna. To je njemu bitno i sve ide ka tome da će ispuniti svoju veliku želju, jer mu novac nije u prvom planu, a klubove sa istoka moći će da bira i posle dve ili tri godine, jer mu na "Marakani" cena neće pasti", istakao je Dudić. 

Ukoliko se ovaj transfer i dolazak Aleksandra Prijovića na "Marakanu" ostvare Crvena zvezda bi zaista naredne godine mogla sa "drim timom" da napadne Ligu šampiona!

(MONDO, Večernje novosti)