Tu je!

ZA ĐOKOVIĆA NAVIJA I FUDBALSKA LEGENDA: Selektor Piksi bodri Novaka do beogradskog finala!

Autor Dušan Ninković

Dragan Stojković posmatra polufinalni meč ATP turnira u Beogradu.

Izvor: MN Press

Novak Đoković vodi veliku borbu u polufinalu Serbia opena gde mu je rival Rus Aslan Karacev, a podršku sa tribina dobija i od jednog selektora Srbije. Dragan Stojković Piksi, veliki ljubitelj tenisa, gleda najboljeg na svetu.

Među malobrojnim posetiocima ATP turnira u Beogradu, jer je prisustvo publike zabranjeno, nalazi se i aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije, legenda Crvene zvezde i fudbala u dalekom Japanu.

Piksi je i prethodnih godina često fotografisan na mečevima koje Novak Đoković igra širom sveta. Gledao ga je na nekim velikim turnirima, gde je Novak osvajao najbitnije trofeje svoje karijere, a sada ima priliku da ga gleda i u glavnom gradu Srbije.

Upravo o tome je govorio Đoković. Turnir u Srbiji neophodan nam je kako bi srpski teniseri imali priliku za bodove, ali i kako bi publika gledala najbolje svetske igrače. Koliko će tek biti dobro kad se publika vrati na tribine...

Izvor: MN Press

Novak je nervozno ušao u polufinalni susret protiv ruskog tenisera, omakle su mu se i psovke, a zatim je izgubio prvi set. Možda bi Dragan Stojković, koji je na prva tri meča kao selektor upisao dve pobede i remi, mogao da mu pruži neki savet za preokret.

Gledali bismo na to kao na poluvreme protiv Portugalaca kad je Nišlija napravio promene koje su nam donele remi protiv aktuelnog šampiona Evrope!