BUM, BUM, VLAHOVIĆ!

ISTORIJA! SRBIN URADIO ŠTO NIKO NIJE ZA 16 GODINA: Juve i Italija videli Dušana Silnog, ovo se čekalo od Mirka Vučinića!

Autor Nebojša Marković

O njegovim potezima i golovima se ponovo priča.

Nema šale sa Dušanom Vlahovićem, ovaj momak ispisuje istoriju Serije A!

Srpski napadač je na majstorski način doneo vođstvo Fiorentini u meču protiv Juventusa, izvevši sjajnu panenku iz penala. Ali to nije bilo sve što je učinio.

I dok su Kristijano Ronaldo i drugovi gledali kako bivši napadač Partizana trese mrežu iz jedanaesterca, mladi fudbaler je uradio nešto što dugo nije bilo viđeno.

Naime, gol Dušana Vlahovića kojim je Fiorentina povela 1:0 protiv Juventusa bio je njegov 17. u Seriji A ove sezone, čime je postao prvi napadač mlađi od 22 godine kojem to pošlo "za nogom" još od Mirka Vučinića!

Vučinić je to uradio svojevremeno u dresu Lećea u sezoni 2004/05, kada je bio mladi reprezentativac tadašnje Srbije i Crne Gore.

Od tada je prošlo punih 16 godina, a sada je 21-godišnji Vlahović pokazao celoj Italiji da od njega može mnogo da se očekuje i ubuduće.

Za Vlahovića se već otimaju najveći italijanski klubovi, pominju se interesovanja i Juventusa i Milana, a ako su neko dilemu i imali po pitanju njegovog kvaliteta i potencijala, sada više sigurno nemaju.