Jedva čekamo!

IMPERATOR DOBIJA NASLEDNIKA, SAMO DA NE BUDE LUD NA TATU: Adrijanov sin krenuo fudbalskim putem!

Autor Dušan Ninković

Sin poznatog fudbalera ide utabanom stazom.

Izvor: Profimedia

Obožavali ste ga kao fudbalera Parme i Intera, birali ekipe u kojima on igra jer je na igricama imao nezaustavljiv šut, a dubok trag ostavio je i u reprezentaciji Brazila. Ipak, nekako svi imamo utisak da je mogao da bude i najbolji na svetu!

Samo da nije bilo te lude glave koja je upropastila jednu potencijalno veliku karijeru...

Brazilski fudbaler Adrijano već godinama ne puni sportske strane zbog fudbala, ali ima ko će to da radi u budućnosti. Mladi Adrijano Karvaljo (14), naslednik legendarnog napadača, krenuo je fudbalskim putevima u Brazilu. Potpisao je ugovor sa akademijom Gremija!

''Novi dom, novi dres, nova šansa'', napisao je mladi fudbaler kada je promenio klupske boje, a zahvalio se i porodici na podršci koju mu pruža. Do sada je Adrijano Karvaljo bio deo jednog manjeg lokalnog tima, pa je ovo veliki korak napred za njegovu karijeru.

Prelazak talentovanog fudbalera u veći klub podržao je i njegov otac koji je 48 puta igrao za reprezentaciju Brazila.

''Veoma ponosan na sina. Čestitam, neka Bog bude uz tebe na ovom putovanju. Volim te'', napisao je legendarni fudbaler u poruci nasledniku.

Adrijano Karvaljo je najstarije dete i jedini sin legendarnog napadača, čija karijera je krenula lošim putem nakon što mu je preminuo otac za kog je bio veoma vezan. Kasnije su njegovu karijeru obeležili alkohol i često menjanje partnerki...