Ništa od toga...

MILOJEVIĆ JE ZA GRKE NAUČNA FANTASTIKA: Tražila ga dva velikana, ali ne ide u Atinu?

Autor Dušan Ninković

Bivši trener crveno-belih neće preuzeti tim za koji je igrao pre više od 20 godina.

Izvor: MN Press

Od kada je Vladan Milojevi' završio misiju u Saudijskoj Arabiji, najčešće se kao njegova naredna destinacija pominje Grčka. Bilo je informacija da će preuzeti AEK, a zatim i da se vraća u Panatinaikos, gde je proveo deo igračke karijere. Izgleda da se ni to neće desiti.

Iako im je potreban trener i to ne žele da sakriju, u zlenom timu iz Atine očigledno smatraju da im je Milojević preveliki zalogaj!

Prema pisanju grčkih medija, u klubu su skeptični povodom angažovanja srpskog stručnjaka koji je u Crvenoj zvezdi radio fantastičan posao.

''Postoje informacije koje govore da je Vladan Milojević kandidat za trenera Panatinaikosa i da su kontakti sa njim uspostavljeni. Njegov dolazak u redove našeg kluba trenutno je u domenu naučne fantastike'', rekli su iz grčkog kluba za tamošnje novine Gazetu.

Milojević je kao fudbaler proveo nekoliko godina u Grčkoj, a između ostalog je tri godine igrao za Panatinaikos. Njegov sin Nemanja je bio i mladi reprezentativac Grčke, a u toj zemlji Vladan je proveo i deo trenerske karijere.

Tokom jedne sezone predvodio je Panionios, sa kojim je stigao do pete pozicije na tabeli i izlaska u Evropu, što je bio veliki uspeh za klub.