OPA!?

STANKOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDU I VODI NAJBOLJEG IGRAČA!? Novi detalji o odlasku trenera koji KVARE planove!

Autor Milutin Vujičić

U Italiji nastavljaju da donose nove informacije o Stankoviću.

Izvor: MN Press

Već nekoliko nedelja spekuliše se o odlasku Dejana Stankovića u Italiju, gde se za njega navodno interesuju Sampdorija i Udineze, a nezvanične informacije govore da je trener Zvezde čak bio i na pregovorima sa predsednikom prvopomenutog kluba.

Navodno su se Stanković i Ferero sastali u Rimu, sve posredstvom Siniše Mihajlovića i agenta Falija Ramadanija, da bi u Zvezdi demantovali da je bilo ikakvih kontakata.

Međutim, italijanska štampa se ne zaustavlja nego donosi nove informacije.

Mediji iz Đenove koji su specijalizovani za Sampdoriju otkrivaju da je Stanković u razgovoru sa predsednikom kluba preporučio Mirka Ivanića.

Najbolji igrač Zvezde ove sezone, strelac čak 17 golova, ima još godinu dana ugovora sa crveno-belima i teško da bi ga pustili pre završetka kvalifikacija za Ligu šampiona, tako da je pitanje koliko je njegov odlazak realan.

Izvor: MN Press

Ipak, znaju u Zvezdi i da Ivanić ima 28 godina i da je ovo možda poslednji prelazni rok u kome će moći da zarade na njemu...

Ivanić je inače postigao gol za Vojvodinu protiv Sampdorije, u čuvenom meču u kvalifikacijama za Ligu Evrope sada već 2015. godine. Tada je "stara dama" slavila u Torinu 4:0, dok su u revanšu poraženi u Novom Sadu, ali su prošli dalje.

(MONDO)