strašno!

FUDBALER OSUĐEN ZA JEZIVI ZLOČIN: Igrao za Nemačku i Real, a onda otkrivena užasna tajna koja je šokirala sve!

Autor Pavle Knežević

Priznao je da je kriv za razmenu fotografija se**ualnog zlostavljanja dece

Izvor: Profimedia

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Kristof Mecelder osuđen je zbog posedovanja i širenja dečije pornografije! Njega je sud u Diseldorfu osudio na 10 meseci uslovne kazne.

Nekadašnji štoper Borusije Dortmund, Real Madrida i Šalkea bio je i vicešampion sveta, a na sudu je priznao da je posedovao i delio ovaj jezivi sadržaj.

"Uzimao sam 'skrinšotove' inkriminišućih fotografija na besplatnodostupnim sajtovima i pričao sam o ekstremnim fantazijama i ćaskanjima", rekao je 40-godišnjak i istakao da je njegova fascinacija bila "prelaženjem granica", a ne prikazivanjem ozbiljnog seksualnog zlostavljanja.

"Nije bilo napada na decu i ništa slično nije planirano, uprkos ekstremnim komentarima u čet grupama. Sve se to dešavalo u paralelnom digitalnom svetu. Prosledio sam slike iako sam znao kakva neizreciva patnja stoji iza njih i uprkos mom dobrotvornom radu sa decom", rekao je na sudu Mecelder.

On je priznao da je trima ženama prosledio 18 fotografija koji prikazuju seksualno zlostavljanje dece, iako je na njegovom telefonu pronađeno 297 fotografija. Žena iz Hamburga je rekla da je sliku primila putem aplikacije WhatsApp i da je pozvala policiju u septembru 2019.

Mecelder je 2006. osnovao fondaciju za pomoć društveno ugroženoj deci u Nemačkoj. On je rekao da je ponosan na svoj društveni rad, ali je kazao da želi da vrati Orden za zasluge, jedno od najvećih odlikovanja u zemlji, "iz poštovanja prema trenutnim i budućim dobitnicima nagrade".

Poznati igrač nastupao je za Borusiju Dortmund, Real Madrid i Šalke, bio je i starter nemačke reprezentacije na Svetskom prvenstvu na domaćem terenu 2006, vicešampion na Mundijalu 2002 godine, ima 47 nastupa za "pancere".

Bila je to lepa karijera, ali je sada priča o njemu zaista užasna.