Rutinski...

KLJUČAN MEČ ZA OPSTANAK DOŠAO IZ 1 U 2! Pogledajte čudesan preokret Napretka! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Kruševljani ovog proleća igraju kao preporođeni.

Izvor: YouTube/Super liga Srbije/Printscreen

Fantastičnom nizu Napretka ne vidi se kraj. Iako je u jednom trenutku delovalo da su sigurni putnici ka Prvoj ligi Srbije, trenutno su mnogo bliže ostanku u eliti. A nije tokom cele sezone bilo dobro, ostali su bez sponzora, zatim i bez uprave, često menjali trenere...

Sada su, ipak, pronašli dobitnu formulu. na gostovanju u Senti preokrenuli su protiv TSC-a u meču koji bi mogao da izazove dosta bure u srpskom fudbalu.

Ekipi iz Bačke Topole bodovi nisu preko potrebni, a Napredak iz Kruševca potpuno se razgoropadio tek u nastavku meča, kad je postigao tri gola. Ekipa koja se veći deo sezone muči sa golovima lako je prolazila kroz odbranu domaćeg tima.

Tim Mladena Krstajića vodio je pogotkom Milićevića nakon nespretne intervencije golmana Napretka, a preokret su režirali dvostruki strelac Bačanin i Melunović.

Da li su defanzivci TSC-a mogli bolje da intervenišu, procenite sami.

Napredak je do sada osvojio 44 boda u sezoni, što je za dva više od Rada koji se trenutno nalazi u zoni ispadanja. Kruševljani ovog proleća imaju čak 26 bodova na svom kontu, što može da se poredi i sa timovima iz vrha tabele, a trenutno su u nizu od pet pobeda.ž

Redom su pred Napretkom padali Radnički, Mačva, Spartak, Proleter i TSC, a tokom ovog proleća savladani su i Inđija, Zlatibor i Bačka.

TSC - Napredak 1:3 (1:0)
Izvor: YouTube/Super liga Srbije

Tagovi