Od tragičara do heroja

PARTIZAN DOBIO DERBI I POMOGAO ZVEZDI! Nikad neizvesnije prvenstvo, četiri tima se bore za titulu do poslednjeg kola

Autor Nikola Lalović

Neverovatnu utakmicu smo videli u meču omladinaca Brodarca i Partizana.

Izvor: MN Press

Neverovanu šampionsku trku imamo u omladinskoj ligi Srbije!

Za titulu se bore Crvena zvezda, Partizan, Brodarac i Vojvodina, a nakon što je savladao Crvenu zvezdu u prethodnom derbiju u kome je igrao, Brodarac je sada poražen.

PARTIZAN - BRODARAC 4:3 (1:1)

Crno-beli su kao domaćini u neverovatnoj utakmici pobedili rivala sa 4:3, a meč je od samog starta ponudio ogormna uzbuđenja. Partizan je poveo golom Raškovića u 4. minutu za 1:0, a samo pet minuta kasnije Mladenović je izjednačio. 

A onda smo u drugom poluvremenu videli kišu golova. Partizan je preko Purića i Raškovića poveo sa 3:1, a kada je delovalo da je sve gotovo Brodarac se vratio u igru. Samo dva minuta nakon gola za 3.1 gosti su smanjili, a onda je Neđeljko Kovinić u 77. minutu posle prekida ubacio loptu u svoju mrežu. 

Delovalo je da će napadač Partizana visok 190 centimetara biti tragičar, ali ispalo je da je heroj. Posle kontre u 84. minutu primio je pas Vanje Vlahovića i zakucao loptu u mrežu za konačnih 4:3. 

Sada je prva na tabeli Crvena zvezda sa 77 bodova i utakmicom manje od rivala. Partizan ima 76, a Brodarac je posle poraza ostao na 75. Tu je i Vojvodina sa 72 boda i utakmicom manje. 

Partizan - Brodarac 4:3
Izvor: YouTube/FK Partizan