Lepotica!

EGZOTIČNA LEPOTICA LJUBI JUNAKA PARTIZANA: Naša Afrikanka zaludela sjajnog štopera! (FOTO,VIDEO)

Autor Tamara Ranković

Mladi par već je prebrodio i neke veće prepreke.

Izvor: Instagram/onijamagdalena/printscreen

On je odveo Partizan u finale Kupa Srbije, a posebnu motivaciju za dobru partiju verovatno mu je dala lepa Magdalena.

Fudbaler crno-belih Svetozar Marković postigao je jedini pogodak na utakmici protiv Vojvodine u polufinala Kupa, a jedna lepotica navijala je svim snagama za svog momka.

Marković je više od dve godine u vezi sa prelepom Magdaleonom Onijom (21), Beograđankom koja vuče korene iz Nigerije.

Magdalena je influenserka koju na Instagramu prati skoro 37.000 ljudi i neprestano dobija komentare na račun svog izgleda.

Neobično prezime duguje dedi koji je poreklom iz Nigerije, pa je tako jasno i na koga Magdalena ima tako egzotični ten.

Mlada dama za "Redportal" objasnila je da su ona i fudbaler uspešno prebrodili i daljinu jer su u vreme pandemije bili razdvojeni, iako je ona određeni period boravila u Grčkoj gde je Marković nastupao za Olimpijakos.

"To nikome ne bih poželela. Hvala Bogu, izdržali smo, ali mislim da ne bi svako. Bilo je mnogo teško. Veza mora da bude puna poverenja, dobre komunikacije i ljubavi da bi uopšte bilo šanse da uspe. Bilo je dana kada sam mislila da ću poludeti, ali nekako i to prođe. Svakog dana bilo je po nekoliko video-poziva, po ceo dan smo slali poruke... Najviše me smiruje kada dođem kući i sačeka me moj dečko", rekla je lepa Magdalena.

Pogledajte kako izgleda lepotica koja je ukrala srce fudbalera:

Zbog fudbalera crno-belih kaže da je zavolela fudbal, ali i da joj zato što je devojka jednog sportiste često upućuju negativne komenatre.

"Pratim apsolutno svaku Svetinu utakmicu. Obožavam da gledam njegove mečeve i zbog njega sam zavolela fudbal, a mislila sam da nikad neću. Trenutno zbog situacije nije moguće ići na utakmice tako da ga bodrim od kuće, ali mi mnogo nedostaje atmosfera i sam stadion. Živimo u takvom društvu da, kada se zabavljate sa sportistom, odmah kreću priče o tome da imate skrivene namere. Dobijala sam svakakve komentare, i pozitivne i negativne. Iskreno, više je bilo negativnih", objasnila je Magdalena Onija.