Bravo!

SRBIN IZVEO DRIBLING GODINE, "SLOMIO" KIČMU PROTIVNIKU I DAO GOLČINU! Protivnik završio van terena (VIDEO)

Autor Tamara Ranković

Jel ste sigurni da ga nećete?

Izvor: Profimedia

Nemanja Radonjić u četvrtak se tek drugi put našao u startnih jedanaest Herte i odmah pokazao da trener Pal Dardai žestoko greši ostavljajući ga na klupi.

Upravo je on sa dve asistencije bio jedan od najzaslužnijih za remi Srbije i Portugala 2:2nakon zaostatka "orlova" od dva gola, ali pozajmljeni igrač Olimpik Marseja i u dresu Herte zna da zablista kada dobije priliku.

Radonjić je u četvrtak asistirao za vođstvo Herte 2:0 protiv Frajburga u zaostalom meču 30 kola Bundeslige, ali način na koji je to uradio je spektakularan.

To nije bilo sve! Radonjić je u 85. minutu nanizao nekoliko fudbalera Frajburga, a onda poslao loptu u mrežu za konačnih i ubedljivih 3:0.

Srpski reprezentativac je sjajnim driblingom "slomio kičmu" svom čuvaru i bukvalno ga izbacio van terena, a zatim poslao loptu u peterac za Petera Pekarika koji pogađa glavom.

Pogledajte majstoriju srpskog fudbalera!

Posle ove pobede Herta ima 30 osvojenih bodova koliko i Verder i Arminija, ali je zbog bolje gol razlike napustila zonu ispadanja, a ima i utakmicu manje od oba kluba.

Trebalo bi da je Radonjić izuzetnim potezima stavio do znanja da je apsolutno vredan otkupa ugovora, za koji Herta nije bila spremna da "otvori novčanik". Sada se možda predomisle.