Sve jasno

JA UMESTO LALATOVIĆA? DEGUTANTNO JE DA PRIČAM O TOME! Za sada je sve jasno, Vojvodina ima trenera i on će je voditi

Autor Nikola Lalović

Veliki znak pitanja je ispred Nenada Lalatovića i Vojvodine. Gde on nastavlja karijeru, a šta će Vojvodina da učini po pitanju novog trenera?

Izvor: MN Press

Nenad Lalatović je sa Vojvodinom napravio istorijske uspehe i upisao se zlatnim slovima u istoriju ovog kluba. 

Postao je trener sa najviše pobeda, osvojio je i trofej sa Novosađanima, a po svemu sudeći naredne sezone neće biti na čelu stručnog štaba "stare dame" iz Novog Sada. 

Pojavile su se glasine da će preuzeti Rad na početku naredne godine, a da će njega na čelu Vojvodine zameniti Radoslav Batak, nekadašnji štoper Vojvodine. U izjavi za novosadski "Dnevnik" on je to demantovao. 

"Nisam se čuo ni sa kim iz kluba, vidim da Vojvodina ima trenera i degutantno bi bilo da pričam bilo šta na tu temu. Naravno, Vojvodina je uvek moj klub, ekipa u kojoj sam fudbalski ponikao, ali ne bih sada širio priču na temu eventualnog povratka u nju", istakao je Batak. 

On je posle igračke karijere počeo da se bavi trenerskim poslom i vodio je Radnički iz Niša i Novi Pazar, a trenutno je bez angažmana. 

Ovim povodom se oglasio i sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović koji je naglasio da za sada klub iz Novog Sada ima trenera.

"Vojvodina ima trenera, ugovor ga veže do kraja prvenstva, a onda ćemo da vidimo šta će se događati, odnosno ko će biti šef našeg stručnog štaba", istakao je Kosanović. 

(MONDO, Dnevnik)