Provokativno!

SKINULA SE VANDA NARA I PREVARILA INSTAGRAM: Cenzura nije uspela, slika je ponovo tu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Supruga Maura Ikardija nema problem sa skidanjem za društvene mreže.

Izvor: Instagram/wanda_icardi/printscreen

Supruga i agent Maura Ikardija vodila je veliku borbu protiv Instagrama tokom jučerašnjeg dana. Vatrenu Vandu društvena mreža cenzurisala je zbog golotinje, odnosno neprikladnog sadržaja koji se protivi pravilima.

Ali, ima Vanda Nara drugi trik...

Nakon nekoliko sati pauze, sličica je okačena ponovo, uz jedan detalj koji sve menja. Mala zvezda žute boje, emodži na pravom mestu, cenzuriše sliku taman toliko da je Instagram dozvoli, a da verni pratioci uživaju u izazovnoj pozi bivše žene Maksija Lopeza i sadašnje žene Maura Ikardija.

Fotografija napravljena kao odraz u ogledalu previše je otkrivala, jer je Vanda na sebi imala samo donji veš, ali nova verzija skriva koliko treba. ''Sad može'', rekao je neko u Instagramu i odobrio ovu objavu.

Pratioci Vande Nare navikli su na provokativne fotografije, a njoj je to uobičajen sadržaj na društvenim mrežama. Na njenom profilu možete naići na mnogobrojne fotografije na kojima je polugola, a intimne delove skriva samo rukama ili nekim predmetom.

''Ova fotografija je cenzurisana, a razloge ne znam. Ko je to uradio? Isti oni koji se bore za naša prava, slobodu i jednakost?'', napisala je Vanda u drugoj objavi, očigledno ljuta jer joj je prva slika skinuta.

Pogledajte kako to izgleda sa zvezdicom, pošto je necenzurisana verzija nestala sa interneta!