Šou!

NEMCI NAPRAVILI SPEKTAKL KAKAV SE RETKO VIĐA: Nestvaran preokret, 11 golova i ubedljiva pobeda u Cvajti!

Autor Dušan Ninković

Domaćin poveo, pa stao, a gost kaznio svaku grešku.

Izvor: Profimedia/dpa/dpa-Zentralbild/

Bez rezultatskog značaja, pa i spuštenih gardova, bez ikakve kontrole svog gola. Spektakularan meč odigrali su u okviru druge lige Nemačke AUE i Paderborn, a na njemu je postignuto čak 11 golova.

Konačnih 3:8 delovali su nezamislivo pred početak meča, ali i nakon prvih nekoliko minuta. Domaći AUE je za samo četiri minuta postigao dva gola i stigao do ubedljive prednosti već u uvodnoj fazi meča.

Možda će vas zanimati

Preko raspoloženog Dimitrija Nazarova iz Azerbejdžana, AUE je postigao dva gola u prva četiri minuta susreta, što je najavilo mnogo golova, ali ne i njihovu pobedu. Već do povremena, oni su gubili!

Paderborn je postigao četiri gola u narednih 40 minuta igre, pa je na odmor otišao sa ubedljivom prednošću, iako je delovalo da je nokautiran već u uvodnim minutima. Ne samo da su se vratili u meč, nego ih ni treći gol Nazarova nije mogao poremetiti.

Kada je AUE smanjio na 3:4, Paderborn je zaigrao još bolje. Do kraja meča tresli su mrežu još četiri puta, pa je ovo jedan od najefikasnijih mečeva u istoriji profesionalnog fudbala u NEmačkoj.

Kada igraju dva tima sa sredine tabele, bez straha da li će u finišu sezone ispasti iz lige ili bez tereta da moraju da uđu u viši rang, desi se goleada!