Op, op!

STANKOVIĆ DANAS PREGOVARAO U MILANU: Italija bruji o treneru Zvezde - Serija A zove mladog stručnjaka!

Autor Dušan Ninković

Mladi srpski trener bi mogao da dobije posao u elitnom rangu italijanskog fudbala!

Izvor: profimedia/LM/Danil/MNPress

O sastancima Dejana Stankovića u Italiji pričalo se tokom aprila, kada je dva puta posetio zemlju u kojoj se igrački proslavio, a izgleda da ta tema nije zatvorena. Mediji sa Apenina prenose da je trener Crvene zvezde ponovo bio na razgovoru za posao.

Kako prenose dobro obavešteni lokalni mediji, srpski trener se danas u Milanu sastao sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom, čovekom koji silno želi da ga angažuje za narednu sezonu!

Ništa neobično, reklo bi se na prvi pogled, ali po pisanju italijanskih medija već treći sastanak koji Stanković i Ferero imaju u poslednjih mesec dana. Posrednik u poslu je Falji Ramadani, a klub iz đenove traži naslednika Klaudija Ranijerija.

Čovek koji je sa Lesterom osvojio titulu u Premijer ligi na vrlo šokantan način neće ostati u Đenovi, jer ne može da se dogovori sa upravom kluba. On je pristao na smanjenje zarade, ali da dobije dvogodišnji ugovor, dok klub želi saradnju samo za jednu sezonu. Tu se razilaze, pa se neće nastaviti saradnja započeta u oktobru 2019. godine.

Stanković je Fererova prva želja za narednu sezonu!

Trener Crvene zvezde gostovao je u Milanu, a sastanak je obavljen u restoranu ''Da Berti'' i na njemu se razgovaralo o potencijalnom poslu u budućnosti.

U Crvenoj zvezdi su nedavno demantovali navode da trener koji je na veoma dominantan način osvojio titulu odlazi u Italiju, ali je pitanje da li klub može da odbije sve ponude koje stižu za Dejana Stankovića. U jednom trenutku pominjao se i Udineze, a kasnije se u medijima pojavila priča o prelasku u Sampdoriju, uz transfer Mirka Ivanića!

Porodica nekadašnjeg srpskog fudbalera i dalje živi u Italiji, a on je često isticao koliko mu nedostaju sinovi i supruga. Možda je i to jedan od razloga da prihvati ponudu iz Serije A.