Nije fer!

OSTAVILI STE GA U INVALIDSKIM KOLICIMA I BLATU: Žena bivšeg igrača Zvezde napravila haos na Instagramu!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler crveno-belih već tri godine igra u Poljskoj, ali bi mogao da promeni sredinu ovog leta.

Izvor: Instagram/Screenshot/troublemaker_tb/MNPress

Od 2018. godine Marko Vešović nosi dres poljske Legije, tima koji je ove sezone osvojio titulu u domaćem šampionatu. Bio je jedno vreme i najbolji igrač tima, ali ga povreda muči već dugo.

Bivši igrač Crvene zvezde, koji je u Beogradu igrao i kao bek i kao krilo, tokom cele sezone zato nije odigrao nijedan meč za tim iz Varšave.

Reprezentativac Crne Gore jedva je uspeo da se oporavi i zaigra za rezervni tim Legije, a klub još nije odlučio da li će mu ponuditi produžetak saradnje. Zbog toga je revoltirana njegova supruga Tamara.

Ona je u Instagram storiju, u nekoliko pasusa, rekla sve šta misli o ponašanju kluba u trenutnoj situaciji.

''Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku - da li je to porodica?', upitala je Tamara Vešović na svom Instagram profilu.

Ovo je bio tek početak, a poljski mediji su od objave na društvenoj mreži napravili glavnu sportsku vest u zemlji.

''Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija?'', pisala je Tamara na Instagramu, a Poljaci su ostali u čudu.

Izvor: Instagram/troublemaker_tb/printscreen

Detalj na koji je Tamara aludirala dogodio se u finišu sezone 2019/20, kada je Marko Vešović doživeo tešku povredu od koje se oporavljao mesecima.

Pogledajte fotografije Tamare Vešović, supruge bivšeg igrača Crvene zvezde.