Kakvi ste ljudi?

SRPSKI FUDBALER DOBIJA PRETNJE SMRĆU: Odbio je novi ugovor, navijači mu šalju ODVRATNE poruke!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde neće produžiti ugovor.

Izvor: MN Press

Odjeknula je bomba u Pragu, da Srđan Plavšić kao slobodan igrač dres Sparte menja za Slavijin. Bila je to fudbalska vest dana u Češkoj, ali je ubrzo demantovana...

Oglasio se i sam fudbaler, koji je istakao da je fokusiran na pregovore sa Spartom i da radi na produžetku ugovora sa klubom. Ali, to više ne važi, Srđan napušta tim ovog leta!

Srpski fudbaler i njegov dosadašnji tim nisu uspeli da se dogovore. Kako je menadžer nekadašnjeg igrača beogradskih crveno-belih rekao klubu iz Praga, ponuda nije zadovoljavajuća, pa Plavšić napušta tim na kraju sezone, posle četiri godine saradnje!

I to je izazvalo revolt.

Navijači nisu sigurni da će Plavšić ostati veran klubu i da neće pojačati Slaviju koja ga silno želi. Zbog potencijalnog prelaska u redove gradskog rivala, nekadašnji omladinac novosdske Vojvodine dobija pretnje smrću!

On je na Insgramu podelio neke od poruka koje mu stižu, a pored smrti navijači tima čiji dres nosi četiri godine poželeli su neke gnusne stvari njegovoj porodici. Tako se na udaru našla kompletna familija, iako nema potvrde da će Srđan Plavšić obući dres najvećeg rivala.

Plavšić se prethodnog leta, u isto vreme kad i Gelor Kanga, pominjao kao pojačanje Crvene zvezde, u koju bi se vratio nakon tri godine igranja u inostranstvu. To se nije desilo, a sada može da bira destinaciju.