Neverovatno

BARSELONA SE SAMOUNIŠTILA - ISPUSTILA 2:0 I TITULU: Katastrofa Lea Mesija i ekipe u ponoć!

Autor Mladen Šolak

Ako Barselona ne bude šampion, biće to zbog ove utakmice!

Neshvatljiv kiks Barselone, kojim je praktično počela da se oprašta od titule!

Levante - Barselona 3:3 (0:2)

Iako su Katalonci na poluvremenu imali "u džepu" i pobedu i prvo mesto, golovi Lea Mesija u 25. minutu i Pedrija u 34. nisu bili dovoljni za uspeh. Posle tog vođstva 2:0, počeo je sunovrat ekipe Ronalda Kumana i završen je kiksom koji će sigurno značiti i eliminaciju iz šampionske trke.

Barselona je sada druga sa bodom manje od lidera Atletiko Madrida. Ispod Katalonaca je Real sa bodom manje, ali je Barselona odigrala meč više od oba madridska kluba.

Zato će posle večerašnjeg "samoubistva" u Valensiji biti veoma teško zamisliti scenario prema kojem će Atletiko i Real častiti Barselonu do kraja.

Atletiko do kraja igra protiv Real Sosijedada, pa Osasune kod kuće, a onda gostuje Valjadolidu na kraju, dok su pred Realom gostovanja Granadi i Bilbau, pa susret protiv Viljareala kod kuće.

Barselona će za to vreme dočekati Seltu i gostovati Eibaru, ali će uz to morati da se nada sličnom debaklu rivala za titulu kakav je večeras i sama doživela.

Levante je za dva minuta stigao do izjednačenja pogocima Gonzala Melera u 57. i Hosea Moralesa u 59. minutu, a Barselona je ponovo povela u 64. minutu golom Osmana Dembela, da bi novo izjednačenje Levanteu doneo Serhio Leon u 83. minutu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt