LUDILO

ITALIJANI DAJU 1.000.000 EVRA ZA NAJBOLJEG NAPADAČA SUPERLIGE: U Seriju A pravo iz Surdulice, traže ga i crveno-beli!

Autor Nebojša Marković

Već dva vrlo zanimljiva kluba žele da ga vide u svojim redovima naredne sezone.

Izvor: MN Press

U Radniku iz Surdulice su uspeli da budu hit domaćeg prvenstva, stignu do polufinala Kupa Srbije i da u njihovom timu imaju najboljeg strelca Superlige.

I sada bi Radnik mogao da lepo zaradi na transferu Milana Makarića, koji bi na kraju mogao da ode i u italijansku Seriju A!

Pre nekoliko dana je Srbijom odjeknula vest da Makarića traži grčki velikan Olimpijakos i nudi 1.000.000 evra, a sada je u trci i Salernitana!

Kako piše italijanski "Tutosport", Salernitana, inače novi član Serije A posle ulaska iz nižeg ranga, želi da Makarića dovede u svoje redove i ojača se pred nastupe u najjačoj italijanskoj ligi i nude 1.000.000 evra za taj transfer!

Makarić je do sada postigao 25 golova u Superligi ove sezone, uz još dva u Kupu Srbije, a isti list piše da sportski direktor Salernitane Anđelo Fabijani vodi pregovore sa klubom iz Surdulice.

Kako i crveno-beli iz Pireja žele srpskog napadača, iz Radnika će se nadati da će na transferu Makarića moći da dobiju i nekoliko stotina hiljada evra više od pomenutih 1.000.000 evra.

Ove sezone je u Salernitani standardni napadač bio Tuzlanin Milan Đurić, ali sa pet golova na 35 mečeva to nije bilo dovoljno dobro i ovaj klub će morati da se pojača.

Makarić je za sada njihov prvi pik!