Da li će uspeti?

OTIŠAO KOD NEJMARA, DOVELI MU RONALDA, A SAD HOĆE KOD MESIJA: Legenda je spremna na sve, samo da uzme Ligu šampiona!

Autor Nikola Lalović

Izgleda da je iskusni čuvar mreže čvrsto rešen da igra i menja klubove dok ne uzme pehar koji mu nedostaje.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U Juventusu se dešavaju burni dani. 

Andrea Pirlo je pred otkazom, a tim je u situaciji da ne samo da neće odbraniti titulu već je pitanje da li će igrati Ligu šampiona naredne godine. 

Pominje se da bi Siniša Mihajlović mogao da preuzme "staru damu", ali čak i ako to uradi neće imati Đanluiđija Bufona u sastavu. Ovaj 43-godišnji čuvar mreže je objavio da sledeće sezone neće igrati u Torinu, ali da to ne znači da će se penzionisati. 

Bufon je istakao da će nastaviti karijeru ako nađe izazov koji ga pokreće, a to je po pisanju italijanskih medija Barselona

Jedan od retkih trofeja koje veteran nije osvojio je Liga šampiona, a posle neuspelog pokušaja da to uradi u PSŽ-u sada bi kao slobodan igrač došao u Kataloniju. 

Barsa je u finansijskim problemima i pokušavaju da sklope tim bez trošenja mnogo novca, pa su tako već doveli Erika Garsiju iz Mančester sitija bez obeštećenja. 

Sada bi Bufona doveli kao rezervu Marku Andreu Ter Štegenu, a brazilac Neto bi bio prodat kako bi se smanjila zjapeća rupa u budžetu. 

Bio je sa Nejmarom, igrao sa Kristijanom, a sada izgleda da Đanluiđi Bufon ide kod Mesija da proba da sa njim osvoji Ligu šampiona!