IMAO PORUKU

RIVALI, NEMOJTE SAD KAO REAL MADRID DA IGRATE: Fudbaler Rada "pecnuo" protivnike u borbi za opstanak!

Autor Nebojša Marković

Zahuktala se situacija u domaćem prvenstvu, a ostala su još samo dva kola!

Izvor: MN Press

Bliži se polako konačni završetak sezone u Superligi Srbije, a na dva kola pre kraja takmičenja, čekaju se još dva poslednja imena putnika u niži rang.

Među tima koji pokušavaju da se spasu u poslednji čas je i Rad.

"Građevinari" se pred poslednjih 180 minuta fudbala nalaze u zoni ispadanja, ali se nadaju da će sa maksimalnih šest bodova završiti sezonu i opstati u Superligi.

Fudbaler Rada Bojan Ciger tom prilikom je "potkačio" rivale u borbi za opstanak.

"Bila nam je potrebna pobeda u Nišu da bismo igrali rasterećenije u nastavku šampionata. Ispostavilo se da nam u poslednja dva kola igra i bod uz dve pobede u preostala dva kola. Moramo da pobedimo Mačvu i Spartak. Nadamo se da konkurenti neće pobeđivati u stilu Reala iz Madrida", rekao je Ciger, prenosi "Sportski žurnal".

Rad je u prethodna dva kola remizirao.

"Imali smo sreće da se protiv Zvezde vratimo posle dva gola zaostatka. U Nišu smo loše počeli, posle bili bolji, došli do vođstva, ali i dopustili Radničkom da izjednači. Rezultat je pravedan. Ne treba da se osvrćemo na urađeno, već da se fokurisamo na utakmice sa Šapčanima i Subotičanima."

Rad se nalazi na 16. mestu sa 44 boda, jedan manje od timova koji su van zone ispadanja, a iz Superlige i dalje mogu da ispadnu i Novi Pazar, Javor, Radnički Niš, Proleter, Napredak i Voždovac.

Tagovi