nema mira

DŽIGI OPET BEZ KLUBA - DA LI JE VREME ZA PARTIZAN? Raskinuo ugovor sa klubom za koji nije odigrao ni sekund

Autor Pavle Knežević

"Jedan od najtalentovanijih igrača je ponovo nestao"

Izvor: MN Press

Nekadašnji igrač Partizana Nikola Ninković, momak poznat podjednako po talentu kao i po ponašanju van terena – ponovo je bez kluba.

Ninković je početkom februara potpisao za drugoligaša Brešu, a ugovor je već raskinut! Ovu vest objavili su razni italijanski mediji, ali najzanimljiviji osvrt dao je medij iz Askolija, njegovog prethodnog kluba, koji je savršeno sažeo dešavanja sa popularnim "Džigijem".

"Neverovatni Nikola Ninković. Jedan od najtalentovanijih igrača koji je nosio dres Askolija u poslednjoj deceniji ponovo je tema razgovora", piše "Il resto del Carlino".

List navodi sve šta je Džigi radio samo prošle godine, kada mu je pretilo hapšenje jer je kršio karantin u Srbiji, zatim kad se tog leta nije vratio na pripreme Askolija, a onda i njegov susret sa smrću u užasnoj saobraćajnoj nesreći, nakon čega je raskinuo ugovor sa klubom.

"Sada je prekinuo svoj odnos (koji nikad nije ni postojao) sa Brešom. Sa tim klubom se dogovorio u januaru, ali se nije pojavio ni blizu Rigamontiju. Kao što je često slučaj sa njim u pitanju, nejasno je da li je ovo čisto fizičko pitanje (što je pitanje posle udesa) ili je Ninković prosto rešio da se udalji iz ličnih razloga. Ipak, činjenica je da je po ko zna koji put u karijeri – bez kluba", piše ovaj list.

Džigi je ugovor potpisao početkom godine, ali nije odigrao ni sekund, pa je zatražio raskid ugovora i dobio ga.

Ove sezone nije igrao ni sekund, tako da je sada sigurno najvažnije da nađe klub gde će biti redovan. Partizan?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt