sjajno!

ČELSI PREDSTAVIO NOVI DRES, ODUŠEVIĆETE SE: Spot odiše nostalgijom '60-ih, uz emotivni mega hit (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Dabl-dekeri, minići, rok-koncerti, čaj i fudbal!

Izvor: Printscreen/YouTube/Chelsea Football Club

Fudbal je u Engleskoj mnogo više od sporta, ne samo način života. Ponosni su Englezi i na svoje klubove, ali i na svoju kulturu i istoriju, a sve se to može videti u novom spotu Čelsija,  finaliste Lige šampiona, kojim je promovisan domaći dres za narednu sezonu.

Dres ima tradicionalnu plavu boju kao osnovnu, na kojoj je umešan obrazac u dve boje, za koji klub kaže da je "inspirisan 1960-im godinama". Podseća malo na čuvenu Barberi šaru, ali možda je to do nas.

Na strani se nalazi linija opšivena žutim, sa logom proizvođača – Najki.

Telekomunikaciona kompanija "Three" (tri – 3) ostaje glavni sponzor na dresu, dok se od reklama, na rukavu pojavljuje proizvođač automobila Hjundai.

Slogan spota je "It's a Chelsea Thing" ("to je stvar Čelsija" ili "to je nešto Čelsijevo"), a uz njega "svira" nostalgični i veliki hit grupe Zombies – "Time of the Season", u novom remiksu. Kroz spot defiluju prvotimci i muškog i ženskog tima – Timo Verner, Mejson Maunt, Hakim Ziječ, Pernil Harder, Sem Ker i Frenk Kirbi.

Obe selekcije plasirale su se u finale Lige šampiona.

Kroz ceo spot vidimo motive Londona, čijeg je Čelsi predgrađe, sa "dabl dekerima", snimcima starih rok koncerata i ostalim nostalgičnim podsećanjima na Englesku '60-ih.

Uživajte:

Promocija novog dresa Čelsija
Izvor: YouTube/Chelsea Football Club

Stvarno, niko kao Englezi.