DVA SELEKTORA GA NEĆE

BLAM! BRISAO FOTKE U DRESU HRVATSKE I SAD SE KAJE: Hteo da bude Nemac pa ostaje bez DVA Evropska prvenstva!

Autor Nebojša Marković

Više ga nijedan selektor neće!

Izvor: Profimedia

Nastavljaju se neuspesi za hrvatskog fudbalera Bornu Sosu!

Levi bek je želeo da igra za Nemačku, već je svima saopštio da je prihvatio njihov poziv, ali zbog nedovoljno pažljivog čitanja pravila - ostaće bez dva Evropska prvenstva!

Hrvatski mediji ponovo bruje o slučaju Borne Sose, koji se već bio oprostio od Hrvatske željan da obuče dres Nemačke. Ipak, promena pravila oko menjanja nacionalnog tima od prošle godine znači da je Sosa - ostao kratkih rukava.

I sada zbog toga u Hrvatskoj ne žele da ga zovu u seniorsku reprezentaciju koja ovog leta nastupa na Evropskom prvenstvu, ali ga ne žele ni u mladoj reprezentaciji na završnici Eura!

Sosa se već pokajao, ali izgleda da mu to neće pomoći. Mediji su brzo zapazili da je Sosa, kada je objavio da će igrati za Nemačku, obrisao sve fotografije sa Instagrama na kojima je u dresu Hrvatske, da bi ih nekoliko dana kasnije ponovo vratio na profil, nakon što je postalo jasno da od igranja za Nemačku neće biti ništa.

Završnica EP za mlade selekcije se igra od 31. maja do 6. juna, a EURO za seniore počinje 11. juna 2021. godine.

Igor Bišćan, selektor mlade reprezentacije Hrvatske, navodno nema problem da ga pozove u tim, ali ne želi to da radi zbog kvarenja atmosfere oko igrača i stvaranja nelagodnosti za Sosu.

Selektor seniorskog tima Zlatko Dalić je već otkrio da Sosu neće zvati na EURO zbog ove ujdurme, pa će tako mladi Hrvat ovo leto provesti van reprezentativnih obaveza.

Hteo je EURO sa Nemačkom, sada ostaje i bez dva u dresu Hrvatske...