pravi triler!

AUH, KAKVA LUDNICA, BUKVALNO NE MOŽE NAPETIJE! Lil kiksnuo, odlučuje poslednje kolo, TRI tima u igri za titulu!

Autor Pavle Knežević

Drama na vrhu, drama na dnu, Rajković drhti!

Nije samo drama u Španiji, "zakuvalo" je i u Francuskoj! O šampionu Lige 1 će se takođe odlučivati u poslednjem kolu.

Vodeći Lil je dočekao Sent Etjen, koji je ranije obezbedio opstanak, tako da je mogao da igra rasterećeno. I uspeo je tako da je meč završen 0:0!

Pari Sen Žermen nije propustio ovaj poklon, pobedio je Rems našeg Predraga Rajkovića 4:0, ostavio ga da strepi za opstanak u poslednjem kolu i prišao na samo bod Lilu!

Nejmar i Kilijan Mbape su dali po gol u prvom poluvremenu, Brazilac iz penala, a u drugom su Markinjos i Moize Ken dodali po još jedan. "Svecima" je posao bio olakšan jer je Junis Abdelhamid dobio crveni karton već u 10. minutu.

Ali, tu nije kraj. Monako je pobedio Ren 2:1 i tako prišao na tri boda zaostatka Lilu. Da bi "kneževi" došli do titule, međutim, potrebno je da u poslednjem kolu izgube i Lil i PSŽ, kao i da poraz Lila bude ubedljiv da bi se nadoknadila gol-razlika.

U poslednjem kolu Lil ide u goste Anžeu, koji je obezbedio opstanak, a PSŽ Brestu, kome "gori pod nogama". Monako takođe ide u goste – Lansu, koji se bori Konferencijsku ligu.

Drama je i u borbi za opstanak. Ispali su Nim i Dižon, dok Nant juri opstanak u poslednjem kolu. Taj klub ima 40 bodova, Lorijan, Brest i Strazbur imaju po 41, a Rems 42. U poslednjem kolu igraju Strazbur i Lorijan, tako da će biti vrlo zanimljivo.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt