USPEH!

PARTIZANOVA FILIJALA S LEGENDOM NA KLUPI OSVOJILA LIGU: Burno slavlje uspeha, igrači pevali Đanijev HIT! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Sada sledi borba za ulazak u Prvu ligu Srbije!

Izvor: Instagram/ftbl.serbia/printscreen

Razvojni tim Partizana naredne sezone mogao bi da ponovo zaigra u Prvoj ligi Srbije!

Fudbaleri Teleoptika završili su sezonu u Srpskoj ligi Beograda na prvom mestu i tako se plasirali u plej-of za plasman u viši rang, a o njihovom slavlju posle uspeha se priča.

Teleoptik je u 34. kolu trećeg ranga takmičenja odigrao 1:1 protiv OFK Beograda, ali su uprkos tome sezonu završili na prvom mestu Srpske lige Beograd.

To znači da će ekipa koja svoje mečeve igra u "Zemunelu" igrati plej-of za popunu preostala dva mesta u Prvoj ligi, a do uspeha ih je vodio bivši fudbaler Partizana.

Albert Nađ je trener Teleoptika koji je "nadgledao" ovaj uspeh "optičara", a njegova ekipa je i te kako umela da proslavi uspeh.

Igrači Teleoptika su prvo mesto proslavili pod tuševima u svlačionici, pevajući hit pesmu Radiše Trajkovića Đanija "Sve mi tvoje nedostaje".

Zbog ovosezonskih promena sistema takmičenja, pobednici četiri grupe Srpske lige igraće doigravanje odakle će dva tima obezbediti mesto u Prvoj ligi. Osim Teleoptika, za sada su u plej-ofu i Sloga iz Požege, Mladost iz Novog Sada, dok se iz Srpske lige Istok i dalje čeka šampion.