Fudbal

ZVEZDA IDE NA KRSTARENJE - PROSLAVA NIKAD NIJE BILA OVAKVA: Crveno-beli spremili spektakl zbog 32. titule!

Autor Dušan Ninković

Srpski šampion će u subotu pružiti priliku i navijačima da budu deo proslave.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 32. titulu! Ostalo je još jedno kolo Superlige, u sredu, a proslava ovog trofeja biće organizovana za vikend.

Crvena zvezda će u subotu, 22. maja od 19:30, plovidbom po reci Savi, uz posebne efekte, proslaviti titulu seniora i omladinaca!

Izabranici Dejana Stankovića uspeli su da obezebede četvrtu uzastopnu titulu prvaka države i još jednom ove sezone da obraduju navijače Crvene zvezde. Istorijska sezona dobiće neobičan finiš, pošto će proslava biti organizovana na do sada neviđeni način.

Kako bi se razlikovala od svih prethodnih ova generacija će osvajanje četvrtog pehara u nizu proslaviti na reci i na posebnom brodu koji će ploviti Savom. Biće to svojevrstan bal na vodi, a pored prvotimaca proslavi će prisustovati i omladinci crveno-belih koji su takođe obezbedili titulu prvaka države.

Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a crveno-beli će zaploviti Savom od 19 časova i 30 minuta praćeni vizuelnim spektaklom. Klub i igrači su se odlučili na ovakav vid proslave zbog trenutne epidemiološke situacije.

Svi koji se u tom trenutku nađu kraj reke imaće priliku da uživaju, a klub se nada da će navijači Crvene zvezde izaći na beogradske obale i pokazati veličinu kluba.