Sećate ga se

NAZVAO MARKA NIKOLIĆA "ĆELAVIM PREPOTENKOM", A SADA DOŠAO U ZVEZDU! Trener se oglasio na Instagramu - vratio sam se kući

Autor Tamara Ranković

Vodio je nekoliko srpskih i inostranih klubova, a sada je dobio novi zadatak.

Izvor: MN Press

Poznati srpski trener stigao na Marakanu!

Crveno-beli produžili su ugovor sa trenerom Dejanom Stankovićem, a u klub je stiglo i jedno novo ime.

Stevan Mojsilović obavljaće posao skauta u Crvenoj zvezdi, čime se pohvalio na Instagramu. "Povratak kući! Ceo život u svom srcu nosim boje te", napisao je trener koji sada ima novi zadatak.

Mojsilović je bio trener fudbalera Spartaka, Jagodine, Novog Pazara, a imao je i inostranu karijeru. međutim javnosti je najviše ostao upamćen dok je bio na klupi Rada kada je ušao u oštru raspravu sa tadašnjim trenerom Partizana Markom Nikolićem.

"O kojoj tradiciji on priča? O njegovom radu i klubu koji je vodio dovoljo govori što Steva Mojsilović mora da vadi kestenje iz vatre. Da postoji Sindikat trenera, oduzeli bi mu dozvolu za rad, jer se samo svojim poslom ne bavi. Napada sudije i sve druge. Hteo je da mi navuče probleme na vrat, ali nije uspeo. Neka ostavi Stevu Mojsilovića na miru, jer je jedna obična trenerska prevara. Taj ćelavi prepotenko na klupi Partizana bolje da ćuti. Uništio je sve, a dobio je tim koji je imao prednost na tabeli", burno je tada govorio Mojsilović.

Ipak, Nikolić je sa crno-belima osovjio duplu krunu i tako demantovao novog Zvezdinog skauta koji je govorio da se trener Lokomotive ne bavi svojim poslom. Takođe, Marko Nikolić danas izuzetno uspešno vodi Lokomotivu sa kojom je osvojio i Kup Rusije.

Ovako je Mojsilović govorio o Nikoliću:

Mojsilović: Nikolić je ćelavi prepotenko!
Izvor: Youtube/Golasarena