Dostojni naslednici?

NJIH DVOJICA ĆE ZAMENITI MESIJA I MENE: Ronaldo otkrio koga vidi na VRHU posle sebe i Lea!

Autor Nikola Lalović

Dvojica igrača se po njegovom mišljenju posebno ističu.

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi i dalje imaju neverovatne brojke, ali njihovi timovi više ne dominiraju. 

Barselona i Juventus će ostati bez titula ove sezone, a sa Kristijano ima 36 godina i logično se nameće pitanje ko će naslediti dvojac koji je skoro deceniju i po vladao svetskim fudbalom. 

U prethodnih 13 godina samo je Luka Modrić uspeo da prekine njihovu dominaciju i osvoji Zlatnu loptu. A ko bi mogao da nasledi Argentinca i Portugalca? 

Ako pitate Ronalda, on ima dva pika!

"Teško je upreti prstom u samo jednog igrača, ali uzbudljivo je gledali ovu novu generaciju koja dolazi. Erling Holand i Kilijan Mbape su momci koji dolaze i fantastični su. Neki igrači mogu imati jednu ili dve sjajne sezone, ali oni najveći sposobni su da drže visok nivo jako dugo. Za to je potrebno jako puno truda i rada", rekao je napadač Juventusa.

On je istakao da se nada da će ga generacije pamtiti kao nekoga ko je uvek davao sve od sebe.

"Nadam se da će me pamtiti kao velikog igrača, kao nekog ko je naporno radio i uvek davao sve od sebe da pomogne timu. Smatram da sam time zaslužio svoje mjesto u istoriji", zaključio je Ronaldo.

On je ove sezone dao 29 golova u 33 utakmice, a posle neuspešne sezone Juventusa puno se priča o tome da bi mogao da napusti tim.